Odunpazarı'ndan afet bölgelerine yardım eli - Son Dakika
Güncel

Odunpazarı'ndan afet bölgelerine yardım eli

Odunpazarı\'ndan afet bölgelerine yardım eli

Odunpazarı Belediyesi, sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Artvin'in Arhavi ilçesine temizlik malzemesi gönderdi.

06.08.2021 16:11  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi afet bölgelerine yardımlarını sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK) ise Muğla'daki yangın bölgesinde yardım çalışmalarına katılıyor.

ARHAVİ'YE YARDIM ELİ

Geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan ve bu felaketin yaralarını sarmaya çalışan Artvin'in Arhavi ilçesine Odunpazarı Belediyesi yardım eli uzattı. Belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda, 500 koli temizlik malzemesinin olduğu kamyon Odunpazarı Belediyesi'nin önünden Arhavi'ye doğru yola çıktı.

OBAK GÖREV BAŞINDA

Orman yangınları ile mücadele eden Muğla'nın Milas ilçesi Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile iletişime geçen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibini (OBAK) ise Muğla Milas Ören'de görevlendirdi. Milas Ören'de termik santral çevresindeki çalışmalarını tamamlayan OBAK, tahliye işlemleri tamamlandıktan sonra Marmaris'e geçerek oradaki çalışmalara katıldı.

BAŞKAN KURT "ACINIZI PAYLAŞIYORUZ"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Yaşanan sel ve yangın felaketlerinden zarar gören vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Odunpazarı'ndan afet bölgelerine yardım eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement