Bir Litre Gözyaşı'nın Yeni Oyuncusu Ogeday Girişken Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Bir Litre Gözyaşı'nın Yeni Oyuncusu Ogeday Girişken Kimdir?

Bir Litre Gözyaşı\'nın Yeni Oyuncusu Ogeday Girişken Kimdir?

2017 yılı Survivor yarışmasının birincisi Ogeday Girişken, "Bir Litre Gözyaşı" dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Bu güzel haberi Instagram hesabından haber veren Girişken, takipçilerini sevindirdi. Peki, Ogeday Girişken kimdir?

28.01.2019 15:27  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 yılında Survivor finalde Adem Kılıççı ile yarışan Ogeday Girişken, birinciliği elde etmiş ve Survivor olmuştu. Şimdi de Kanal D'de yayınlanan "Bir Litre Gözyaşı" dizisi'nde oynayacağı Teoman karakteri haberi ile gündemde. Bu pazar izleyeceğimiz bölümle oyunculuğunu göreceğimiz Ogeday Girişken, Instagram hesabından "Teoman ile tanışmaya hazır mısınız? Pazar akşamı saat 20.00" notu ile takipçilerini bilgilendirdi. Peki, Ogeday Girişken kimdir?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992'de Adana'da doğdu. Girişken, eğitimini ise Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği'nden mezunu olarak tamamladı. Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı. Aynı zamanda milli sporcu olan Ogeday'ın 15'in üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve bunun yanında Balkan şampiyonlukları ile dünya sıralamasında dereceleri bulunuyor. Survivor 2017 gönüllüler takımına profesyonel kürek sporcusu olarak katılan Ogeday tanıtım videosunda sloganı ise "Bizler kapalı kutu gibiyiz, onlar bizim ne yapabileceğimizi daha henüz bilmiyor" olmuştu.

Son Dakika Güncel Bir Litre Gözyaşı'nın Yeni Oyuncusu Ogeday Girişken Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement