Öğrencilerin Kariyer Planlaması Bu Merkezde Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Kariyer Planlaması Bu Merkezde Yapılacak

Öğrencilerin Kariyer Planlaması Bu Merkezde Yapılacak

Bartın Üniversitesi Kariyer Merkezi (BÜKAMER) resmi gazetede yayımlanarak faaliyete geçti.

08.11.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Kariyer Merkezi (BÜKAMER) resmi gazetede yayımlanarak faaliyete geçti. BÜKAMER, öğrenci ve mezunların kariyer planlaması, uygulaması ve geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yapacak.

Bartın Üniversitesinde kısa adı 'BÜKAMER' olan; öğrenci ve mezunların bireysel ile toplumsal gelişimleri üzerinde çalışmalar yürütecek, Kariyer Merkezi açıldı. Resmi Gazetede yayımlanarak kurulan BÜKAMER ile hedef; öğrencilerin gelecek planlarına yardımcı olarak hem öğrencilikte hem de mezun olduktan sonra kullanabilecekleri bilgi, beceri ve donanımları kazandırabilmek.

Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, BÜKAMER'in fırsatlar sunan bir rehberlik merkezi olacağını söyledi. Kaygın, "BÜKARMER öğrencilerimize kariyer danışmanlığı yapmayı, öğrencilerimizin kariyer planlamalarına; liseden üniversiteye, üniversiteden çalışma yaşamına uyum sağlayabilmelerine ve mezuniyet sonrasında kendi niteliklerine uygun işlere yerleşmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bunların dışında üniversitemizin kurumsal kimliğini ve bu çatı altındaki herkesin aidiyet hissini pekiştirecek çalışmaların yapılacağı BÜKARMER, öğrencilerimizin mezun olduktan sonra da Bartın Üniversitesi'yle bağlarını koparmayacağı bir yapılanmayı da sistemleştirme hedefindedir" dedi.

BÜKAMER Müdürlüğüne ise Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Haluk Öner'in atandı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Kariyer Planlaması Bu Merkezde Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement