Öğretmen ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğretmen ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Öğretmen ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Fatsa’da öğretmenler ve öğrenciler, İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan terör saldırısından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundular.

12.12.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa'da öğretmenler ve öğrenciler, İstanbul'da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan terör saldırısından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundular.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk'ü ziyaret eden Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ramazan giden ve Ramazan Akyol beraberinde bulunan öğretmen ve öğrenciler müdür Öztürk'e duygu dolu anlar yaşattılar.

Terör saldırılarının artık bitmesi gerektiğini belirten Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Cumartesi günü yaşanılan saldırı bizleri derinden üzmüştür. Terörü lanetliyoruz. Öğrencilerimizle birlikte sizlere taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, yaralılarımıza acil şifalar dilerim" dedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette öğretmen ve öğrencilere yaptıkları moral ziyareti sonrası teşekkür eden Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, "Yaşanan acı hepimizi derinden üzdü. Bugün yüzlerce ailenin bu hainler yüzünden gözyaşı döküyor. İnşallah bu yaşanan acılar son olur" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen ve Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement