Öğretmenler Günü'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin Okuduğu Şiir Törene Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Günü'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin Okuduğu Şiir Törene Damga Vurdu

Öğretmenler Günü'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin okuduğu şiir törene damga vurduİZMİR - İzmir'in Bergama İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

25.11.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmenler Günü'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin okuduğu şiir törene damga vurdu

İZMİR - İzmir'in Bergama İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin okuduğu şiir törene damgasını vurdu.

Bergamalı Kadri Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Garnizon Komutan Vekili Emekli Öğretmen Albay Abdülkadir Yavuz,Belediye Başkan Vekili Ali Kahyaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz ve ilçe protokolü okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törende konuşmasını yapmak üzere sahneye Bergamalı 85 yaşındaki Sabahat Teyze ile çıktı. Sabahat Teyze "Hepinizin Öğretmenler Gününü kutlar, hepinizi kucaklarım" dedikten sonra kendi yazdığı şiiri okudu.

Törende daha sonra emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz tarafından verildi.

Öğretmenler Günü\'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin Okuduğu Şiir Törene Damga Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü'nde 85 Yaşındaki Sabahat Teyzenin Okuduğu Şiir Törene Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement