Okul Sporları Değerlendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Okul Sporları Değerlendirme Semineri Düzenlendi

Osmaniye'de beden eğitimi öğretmenlerine yönelik okul sporları değerlendirme ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

03.11.2017 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de beden eğitimi öğretmenlerine yönelik okul sporları değerlendirme ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa salonundaki etkinlikte, yapılması planlanan faaliyetler ve sistem değişiklikleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı konuşmada, okul sporlarına katılımın artmasını arzuladığını belirterek, "Çocuklarımızın sporla buluşması, yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması ve bunları en iyi şekilde değerlendirilmesini temenni ediyorum. Ülkemizin sahip olduğu genç ve dinamik nüfus yapısının korunarak yaşam kalitesinin yükseltilmesi, sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi ve spor hizmetlerinin kalitesi ve çeşitliliğinin artırılarak, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla başarılı sporcular yetiştirilmesi hedeflenmektedir" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de beden eğitimi öğretmenlerinin, öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük rolü olduğuna dikkat çekti.

Beden eğitimi dersinin diğer derslerden farkı olmadığını aktaran Çelik, "Okul müdürleri beden eğitimi öğretmenleri ile beraber okullarında sporun yaygınlaştırılması için çalışma yapması gerekmektedir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Öğrencilerimizin ve siz değerli Öğretmenlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Daha sonra katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okul Sporları Değerlendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement