Olin Edirne Kadrosunu Bulgar Videnov'la Güçlendirdi - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Kadrosunu Bulgar Videnov'la Güçlendirdi

Olin Edirne Kadrosunu Bulgar Videnov\'la Güçlendirdi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, geçen sezon Polonya'nın Asseco Prokom Gdynia takımında forma giyen Bulgar Milli Takımı'nın forvet oyuncusu 31 yaşındaki Filip Videnov ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

30.11.2011 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, geçen sezon Polonya'nın Asseco Prokom Gdynia takımında forma giyen Bulgar Milli Takımı'nın forvet oyuncusu 31 yaşındaki Filip Videnov ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, uzun süredir takip ettikleri Bulgar oyuncu Filip Videnov'u teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer ettiklerini söyledi. Sezon başından bu yana iki numaralı pozisyon için arayış içerisinde olduklarını ifade eden Yiğitsoy şunları söyledi:

"Sezon başından beri 2 numaralı pozisyon için sürdürdüğümüz arayışı Videnov gibi kaliteli ve tecrübeli bir basketbolcu ile sonuçlandırmış bulunuyoruz. Filip Videnov geçtiğimiz sezondan bu yana transfer etmek istediğimiz oyuncuların başında geliyordu. Çeşitli nedenlerle gerçekleştirme olanağı bulamadığımız bu transferi nihayet tamamladık. Filip Videnov'un aramıza katılacak olması takımımıza çok olumlu bir katkı sağlayacaktır. Videnov'lu kadromuzla ligde daha iyi sonuçlar alacağımıza ve sıralamadaki yerimizin giderek üste çıkacağına inanıyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde yönetim kurulumuza ve ana sponsorumuz Edirne Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü sayın Edip Ağaoğulları'na teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

EUROLİG VE AVRUPA TECRÜBESİ VAR

Olin'in kadrosuna kattığı 31 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Filip Videnov, 2 numaralı mevkide oynuyor. Daha önce Fransa'nın Nancy, İspanya'nın Real Madrid, İtalya'nın Solsonica Rieti takımına forma giyen Filip Videnov, geçtiğimiz sezon Polonya'nın Asseco Prokom Gdynia takımında yer aldı.

Bulgar Filip Videnov'un transferinin ardından daha önce 1 aylık sözleşme imzalanan Hırvat oyuncu Luka Drezga ile de yollar ayrıldı. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin Edirne Kadrosunu Bulgar Videnov'la Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement