Olin Edirne Mustafa Abi'yi Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Mustafa Abi'yi Transfer Etti

Olin Edirne Mustafa Abi\'yi Transfer Etti

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen 32 yaşındaki Mustafa Abi ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

12.08.2011 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen 32 yaşındaki Mustafa Abi ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Genel Menajer Serdar Yiğitsoy, 1 yıllık sözleşme imzaladıkları Mustafa Abi'nin 1. 97 boyunda ve 1 ile 2 numaralı pozisyonlarda oynadığını belirtti, şöyle dedi:

"Mustafa Abi basketbol yaşamına 12 yaşında Afyon Çimentospor'da başladı. 1994 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Abi daha sonra basketbol yaşamına Ülkerspor, Efes Pilsen, İTÜ ve Beşiktaş takımlarında devam etti. Sözleşme imzalayan Mustafa Abi, pazartesi günü takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş Cola Turka'da 27 maçta 14. 23 dakika, 2. 2 sayı, 1. 4 ribaunt ve 1. 4 asist ortalamalarıyla oynadı. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. "

TAKIM YENİDEN KURULUYOR

Yeni sezon öncesinde maddi sıkıntılar nedeniyle tüm oyuncularını kaybeden Olin Edirne, yeniden bir takım oluşturuyor. Eski kadrosundan sadece Davut Kamer ile yeniden anlaşan Edirne temsilcisi, son 1 ay içerisinde son transfer Mustafa Abi'nin yanı sıra Görkem Sönmez, Erhan Yetim, Mahir Bayrak, Yiğitcan Vardal, Uğurcan Aksoy, İvan Lilov, Vladimir Stimac, Polat Kocaoğlu Ogün Sevinç ve Wes Wilkinson'u kadrona kattı.

Genel Menajer Serdar Yiğitsoy, yeniden kurulan takımda transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek hem Avrupa kupasında hem de Beko Basketbol Ligi'nde iyi mücadele edecek bir takımı oluşturmak istediklerini ifade etti.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Olin Edirne, kadrosunda olan ancak sezon bitimi takımdan ayrılan Caner Ercan, Erdemirspor ile anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin Edirne Mustafa Abi'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement