Onların Aşklarını Bu Şarkılar Anlatıyor - Son Dakika
Magazin

Onların Aşklarını Bu Şarkılar Anlatıyor

Onların Aşklarını Bu Şarkılar Anlatıyor

Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala, Şamdan Plus dergisi; cemiyet hayatının ünlü isimlerine aşklarını en iyi ifade eden şarkılarını sordu.

11.02.2012 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşk, müzik dünyası için çok önemlidir. Bazen hüzünlü ya da melankolik şarkılar, bazen kaybedilen bir aşkın ardından yazılan baladlar aracılığıyla romantik bir aşk yolculuğuna çıkarız. Sevgilimizle yan yana aşkın en güzel ve en acı veren yanlarına tanık olur, şarkıdaki karakterlerle özdeşleşir, yeniden aşık olur, acı çeker ve hayatımıza devam ederiz. Cemiyet hayatının ünlü isimleri, kendileri için özel anlam ifade eden aşk şarkılarını, Şamdan Plus dergisinden Gülru İncu'ya anlattı...

FERYAL GÜLMAN

Dance Me To The End of Love'/Leonard Cohen

Leonard Cohen'in 'Dance Me To The End of Love' şarkısını eşim Kemal Bey de, ben de çok severiz. Özellikle eşim dansı çok sevdiği ve sevgisini, duygularını dans ederken daha çok ifade edebildiğini düşündüğü için sanırım... Bu şarkı senelerdir bizim vazgeçilmezimiz.

FERAYE ÇILINGIROGLU

Yalancı Bahar'/Aşkın Nur Yengi

Seneler evvel, o zaman sevgilim olan Kaya ile ayrıydık. Şarkı radyolarda çalmaya başladığında Sevgililer Günü çok yakındı. Kaya; ayrı olmamıza rağmen "Sevgililer Günü'müz kutlu olsun" diye aradı. Ardından kapımın önünde kırmızı güller, üzerinde Aşkın Nur Yengi'nin CD'sini bıraktı. Bizi çok iyi anlatan bir şarkı olduğundan çok etkilendim. Bu şarkının benim için yeri her zaman özeldir.

DEMET KUTLUAY

'You Make Me Feel Brand New'/Simply Red

Düğünde ilk dans parçamız olan Simply Red'in 'You Make Me Feel Brand New'i, bizim için çok anlamlıdır. İbrahim'le Yunanistan'da yaşadığımız dönemde Girit Adası'na tatile gitmiştik. Bir gün otelde gün batımında bu şarkı çalıyordu ve biz düğünümüzde dans şarkımızın bu şarkı olmasına o zaman karar verdik.

IŞIL REÇBER

'Sen Benim En Kıymetlimsin, Sevmekle Bitmeyenimsin'/Kenan Doğulu

Şu aralar Kenan Doğulu'nun 'Sen Benim En Kıymetlimsin, Sevmekle Bitmeyenimsin' şarkısını eşim Rüştü ile çok seviyoruz ve sık sık dinliyoruz. Bu şarkı hem birbirimize, hem de birlikteliğimizin meyveleri olan çocuklarımıza olan aşkımızı anlatıyor.

FATOS SARIGÜL

Mehtabın Rengi'/Ferhat Göçer

Sözleri ve bestesi çok güzel olduğu için ve Ferhat Göçer çok güzel yorumladığı için 'Mehtabın Rengi'ni; eşim Emir de, ben de çok severiz.

TANEM SIVAR

'Gönül'/Fikret Kızılok

Fikret Kızılok'un eseri 'Gönül', benim için aşkı anlatan en güzel parçadır. Söz, beste, arka vokal; her şeyi ile insanın içine işleyen ve sanırım herkesin hayatının bir döneminde hissettiği o duyguları en güzel biçimde anlatıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Onların Aşklarını Bu Şarkılar Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement