Online Kozmetik Alışverişi İçin Adresler - Son Dakika
Kadın

Online Kozmetik Alışverişi İçin Adresler

Online Kozmetik Alışverişi İçin Adresler

Dünyaca ünlü kozmetik markalarının seçkin ürünleri türlü promosyon ve indirimlerle bir tık uzağınızda...

07.05.2012 11:30  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelliğiniz için zaman ve emek harcamak zorunda olduğunuzu biliyoruz. Aradığınızı hızla ve kolaylıkla bulmak, avantajlı fiyatlar ve indirimlerden yararlanmak istediğinizi de... İşte size işinizi kolaylaştıracak, vakitten ve bütçenizden tasarruf etmenizi sağlayacak online kozmetik alışveriş siteleri...

Vimjo

2010 yılı Nisan ayından beri faaliyet gösteren Vimjo'nun e-ticaret sitesi, dünya markası kişisel bakım ürünlerini en hızlı şekilde ulaştırmak için her gün kendisini geliştirmeye çalışan sitelerden. Parfümler, epilatörler, saç bakımı ve cilt bakımı da dahil birçok ürün var. İstanbul içine 7 gün 24 saat 3 saatte teslim, tüm banka kartlarına peşin fiyatına 6 taksit olması dikkat çekici. özel indirimleri ve şaşırtıcı fiyatlarıyla oldukça avantajlı bir online kozmetik alışveriş sitesi.

Web: www.vimjo.com

Bilgi ve Sipariş Hattı: 444 60 90

Kozmetikcim.com

L'oreal, Pastel, Cecile, Avon, Max Factor gibi dünyaca ünlü markalara ait birçok ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşabileceğiniz bir başka adres de Kozmetikcim.com. Belirli bir tutarın üzerine kargo ücreti almayan sitede makyaj önerileri, kozmetik ve bakım ipuçları ile ilgili konunun uzmanlarından çeşitli bilgiler de var. Tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Günü öncesi de özellikle parfümlerde önemli indirimler sunuyor. Kendilerini 'güzelliğin net adresi' olarak tanımlıyorlar. Yanıldıklarını söyleyemeyeceğiz...

Web: www.kozmetikcim.com

Müşteri Hizmetleri: 212 520 40 20

Derinmor

Chanel, Clinique, Dior, Lancome... Dünyaca ünlü kozmetik markalarına online olarak ulaşmak için tercih edebileceğiniz sitelerden bir diğeri de Derinmor. İç giyim, gecelik, çorap, tayt ve aksesuar gibi ürünleri de bulabileceğiniz sitenin kozmetik bölümünde aradığınız şeyi bulma ihtimaliniz çok yüksek. Kredi kartına 3 taksit ve belli bir tutarın üzerine kargo ücreti ödeme yapmama gibi avantajlarınızın yanında sorunsuz iade ve değişim imkAnı ile önemsendiğinizi hissediyorsunuz.

Web: www.derinmor.com

Dilek ve Şikayet Hattı: 216 418 95 12

Shop Vepa

En çok ziyaret edilen online kozmetik alışverişi sitelerinden biri de Vepa online shop. Shiseido, NARS, H20 gibi markaların ürünlerine ulaşabilirsiniz. Bu yıl 50. yılını kutlayan Vepa Group'un türlü avantajlarla dolu online kozmetik alışveriş sitesi, güzelliğinizi yeniden keşfetmenizi sağlıyor adeta...

Web: www.shopvepa.com

Müşteri Hizmetleri: 212 371 07 92

Eczanemizde

2007 yılından bugüne internet üzerinden sağlık ve güzellik ürünleri pazarında hizmet veren eczanemizde.com, ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleriyle karşılamaya, uzman kadrosu ile sorularınıza cevap vermeye çalışıyor. 10.000'e yakın ürün yelpazesi ile geniş bir ürün veritabanına sahip. Günün fırsatı köşesi ile oldukça avantajlı önerileri de oluyor. Diğer sitelerde olduğu gibi belli bir tutarın üzerine kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Web: www.eczanemizde.com

Müşteri Hizmetleri: 242 230 25 25

Cosmotek

Maybelline, Sebamed, Barbara Bort, Sheida gibi markaların ürünlerini bulabileceğiniz online kozmetik alışveriş sitesinde indirimli ve fiyatı düşen ürünleri rahatlıkla takip edebilirsiniz. Cilt bakım ürünleri, selülit kremleri, saç bakım kremleri, güneş ve kuaför ürünleri ile ürün çeşitliliği bulabileceğiniz bir yer.

Web: www.cosmotek.com.tr

çağrı Merkezi: 216 491 70 90

Sevil Parfümeri

Türkiye'nin ilk parfümeri zinciri Sevil Grubu 1973 yılında başladığı başarı serüvenine bugün Türkiye'nin 12 ilinde 43 seçkin mağazasıyla devam ediyor. Parfüm dışında cilt bakımı, makyaj, vücut ve saç bakımı ürünleri de oldukça kaliteli görseller ve tatmin edici bilgilerle sunulmuş. Dünyanın önde gelen neredeyse tüm markaları mevcut. Türlü promosyonların da uygulandığı sitede tüm kredi kartlarına 3 taksit uygulaması var.

Web: www.sevil.com.tr

Müşteri Hizmetleri: 212 227 38 45

Dilay Kozmetik

Dünyanın en kaliteli ve seçkin ürünleriyle Yalova'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren Dilay Kozmetik, özellikle parfüm ürünlerinde oldukça avantajlı. Cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde de önde gelen markaların ürünlerine detaylı bir şekilde ulaşabilir ve siparişinizi kolayca verebilirsiniz. Kapıda, kredi kartı ile, havale ile ödeme yapabilir, satın aldığınız ürüne 24 saatte ulaşabilirsiniz.

Web: www.dilaykozmetik.com

Sipariş Hattı: 226 812 08 28

Zidaya

Parfüm, makyaj, el&tırnak, cilt bakımı dahil önemli markalara ait 1300'ün üzerinde ürüne ulaşabileceğiniz Zidaya'nın Kozmetik bölümü, online alışveriş için atlanmaması gereken yerlerden. Zidaya'da tüm ihtiyaçlarınıza ve kişisel tercihlerinize uygun bir ürün bulmanız hiç de zor değil. Sürekli yenilenen kampanya ve indirimleriyle de türlü fırsatlar sunuyor.

Web: www.zidaya.com

Müşteri Destek Hattı: 850 221 66 33

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Online Kozmetik Alışverişi İçin Adresler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement