Organizasyonlar ve Eğitimler İçin Toplantı Salonları Neden Önemli? - Son Dakika
Güncel

Organizasyonlar ve Eğitimler İçin Toplantı Salonları Neden Önemli?

Organizasyonlar ve Eğitimler İçin Toplantı Salonları Neden Önemli?

Bugün İstanbul'da şehrin göbeğinde ekonomik bütçelerle saatlik, günlük ve haftalık salon bulmak nerdeyse imkansız!

14.02.2014 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 ve üstü çalışanları olan şirketler müşteri buluşmaları, konferanslar, büyük seminerler için genellikle otellerin toplantı salonlarını kullanıyorlar. Bugün İstanbul'da şehrin göbeğinde ekonomik bütçelerle saatlik, günlük ve haftalık salon bulmak nerdeyse imkansız!

Peki şirketler neden toplantı salonlarını tercih ediyor?

Gelişim Platformu Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Onur Kaya özellikle kobiler tarafından toplantı salonlarının neden tercih edildiğini şu şekilde anlatıyor:

Kaliteli ve yüksek teknoloji ile donatılmış cihazlar

Kaliteli ve ileri teknoloji ile donatılmış cihazları satın almak sürekli toplantı organizasyonu yapmayan firmalar için oldukça yüksek maliyetlidir. Toplantı salonlarını kiralayarak bu maliyetlerden kurtulabilir, dilediğiniz sunumu istediğiniz süre aralığında en ileri teknoloji ile donatılmış cihazlarla yapabilirsiniz.

Atmosfer ve Çevre

Ofis ortamı dışında toplantı yapmak ve müşterilerinizi özel bir atmosfer içinde karşılamanın avantajlarını yaşamak günümüz iş hayatının seçkin tercihleri arasındadır. Toplantılarınızı ve etkinliklerinizi ofis dışında prestijli bir yerde yapmanız firmanıza ve size artı bir değer katar!

Yeme – içme kolaylığı

Ofinizde yemek veya kokteyl verseniz, daha maliyetli olması bir yana her taraf kirleneceği için bir de temizlik sorunu ile karşılaşırsınız. Oysa toplantı salonlarında fuaye alanlarında minimum maliyetle yeme-içme sorununu çözebilirsiniz.

Maliyetlere dikkat etmelisiniz!

Toplantı salonunun maliyetini hesaplamak zaman zaman aldatıcı olabilir. Küçük bir sosyal aktivite düzenleyecek iş yeri için maliyetler genelde kişi başı 30-50 dolar civarında olur bu rakam kendi toplantı salonlarını kullanacak firmalar içindir. Otellerdeki toplantı salonları kullanıldığında kullanılan araç gereçler, servis, park gibi ekstralar da faturaya yansıyor.

GELİŞİM PLATFORMU İLE TOPLANTI SALONLARINIZ HAZIR!

Gelişim Platformu İstanbul Avrupa Yakasında Mecidiyeköy'de yani şehrin iş merkezindeki toplantı salonları hizmeti verimli bir toplantı geçirmeniz için size tüm olanakları sunuyor; hızlı, telekonferansa uygun internet altyapısı, beyaz tahta, projektör cihazı, dinlenme alanları bunlardan bazıları. Prestijli iş toplantılarınızda, seminerlerinizde, sunumlarınızda Gelişim Platformu'nun toplantı salonu hizmeti yanınızda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Organizasyonlar ve Eğitimler İçin Toplantı Salonları Neden Önemli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement