Origin'den 5 Dolar'a 9 Oyun ! - Son Dakika
Teknoloji

Origin'den 5 Dolar'a 9 Oyun !

Origin\'den 5 Dolar\'a 9 Oyun !

EA'den dev kampanya! Bu hafta sonu umuyoruz ki planlarınız yoktu!

17.04.2015 17:31

EA'den dev kampanya!

Bu hafta sonu umuyoruz ki planlarınız yoktu! Çünkü Humble Origin Bundle 2 ile istediğiniz fiyatı ödeyerek 9 EA oyununa sahip olabiliyorsunuz. Tamam, elbette ödediğiniz fiyata göre oyun alabiliyorsunuz ama eğer ortalamayı (4.93 dolar) geçerse ödediğiniz miktar, bütün oyunları açmış oluyorsunuz.

Eski ve yeni karışık bu oyunlar tam bir hazine. ve işin en iyi tarafı ödediğniz paranın hiç biri EA'ye gitmiyor. Hepsi ya vakıflara ya da Humble Bundle'a, ya da ikisine de bağışlanıyor. Paranızın nereye gitmesini siz karar veriyorsunuz. Yani 5 dolarla kalmayıp, gönlünüzden ne kadar koparsa istediğiniz yere verebilirsiniz. Bütün bu oyunları tek tek almak isteseniz 134 dolara patlar.

Peki ne bu oyunlar?

Dragon Age: Origins, Dragon Age 2, Mass Effect 2, Dead Space 2, Command and Conquer: Generals ( Zero Hour eklenti paketiyle birlikte), Plants vs Zombies: Garden Warfare, Medal of Honor Allied Assault War Chest, Bejeweled 3, Peggle.

Bir tane de sır oyun haftaya Salı açıklanacak. Eğer ortalamanın üzerinde ödediyseniz bu oyun size otomatik olarak eklenecek. Bütün oyunlar, EA'nin Steam'i olarak bilinen Origin'de sizler için açılacak. ya da isterseniz birkaç oyun size Steam key'lerle de sunulabiliyor.

Paranız hangi vakıflara gidebilecek peki?

Girls Who Code: Bayanların bilgisayar programlaması konusunda teşvik eden, bu sektörde cinsiyet ayrımına karşı gelen bir vakıf.

The V Foundation: Kanser araştırması konusunda kendini adamış bir vakıf.

buildOn: Dünyadaki okuma yazma bilmeyen kadınları eğitmeye yönelik bir vakıf.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Origin'den 5 Dolar'a 9 Oyun ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement