Üniversiteli kıza sevgilisinden ağır işkence! Kalçasına jiletle küfür yazmış - Son Dakika
3.Sayfa

Üniversiteli kıza sevgilisinden ağır işkence! Kalçasına jiletle küfür yazmış

Kastamonu'da üniversiteli bir genç kız, birlikte yaşadığı sevgilisinden önce psikolojik sonra da fiziksel şiddet gördü. Bir televizyon kanalına röportaj veren genç kız, "Kollarıma sigara bastı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp bastı. Doğru düzgün dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum" dedi.

07.05.2024 10:20  Güncelleme: 10:23

Kastamonu'da birlikte yaşadığı erkek arkadaşından gördüğü şiddet nedeniyle hayatı kabusa dönen üniversiteli bir genç kız yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddeti katıldığı bir televizyon programında anlattı.

AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Ankara'da tanışıp aynı bölümü kazandığı erkek arkadaşıyla Kastamonu'ya giderek aynı evde yaşamaya başlayan genç kız, gördüğü fiziksel şiddetin sonu gelmemesi üzerine ayrılma kararı aldığını aktardı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN ŞİDDET YENİDEN BAŞLADI

8 aylık ayrılığın ardından erkek arkadaşıyla yeniden barıştıklarını ve değiştiğini düşündüğü şahsa bir kez daha şans vermek istediğini aktaran genç kız tüm çabalarına rağmen şiddetin yeniden başladığını söyledi.

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Şiddetin dozunun artması sonrasında soluğu karakolda alan üniversiteli kızın şikayetiyle gözaltına alınan erkek arkadaşı nitelikli cinsel saldırı, hürriyetten yoksun bırakma ve kasten yaralama suçlamalarıyla tutuklandı. İfadesinde ise tüm iddiaları reddederek "Ben yapmadım, jiletle kendisi zarar verdi" dedi.

"ÇAKMAĞIN DEMİR KISMINI ISITIP BASMIŞTI"

Kanal D Haber'in haberine göre yaşadığı kabusu anlatan genç kız "Kollarıma sigara basmıştı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp basmıştı. Doğru düzgün dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum" dedi.

Son Dakika 3.Sayfa Üniversiteli kıza sevgilisinden ağır işkence! Kalçasına jiletle küfür yazmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mert kursun : Kizini saliveren anasi babasi dusunsun 0 1 Yanıtla
  • Ali Arslan: İyi olmuş örf tore dışı yaşarsan başına her şey gelebilir,ben bu olaya oh iyi olmuş diye bakarım. 0 0 Yanıtla

Advertisement