Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu - Son Dakika
3.Sayfa

Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu

Antalya'da ormanda arkadaşıyla alkol alan genç, tuvalet ihtiyacı için arkadaşının yanından ayrıldı. Alkol aldıkları alana geri dönen genç, arkadaşının cansız bedenini ağaca asılı halde buldu.

15.12.2017 06:09  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde 25 yaşındaki Oğuzhan T.'nin ormanlık alanda iple ağaca bağlı cesedi bulundu. Polisin olay yerinde beklerken bulduğu ihbarı yapan arkadaşı, birlikte alkol almak için ormanlık alana geldiklerini, tuvalet ihtiyacı için yanından ayrıldığını, döndüğünde Oğuzhan T'.yi bu halde bulduğunu anlattı.

AĞACA İPLE BOYNUNDAN ASILMIŞ

Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece ilçe merkeziyle Kiriş Mahallesi'ni bağlayan Çalış Tepesi'ndeki ormanlık alanda erkek cesedi olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgeye giden ekipler, bir ağaca iple boynundan asılı halde erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin Oğuzhan T.'ye ait olduğu anlaşıldı.

Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu
''TÜM UĞRAŞLARIMA RAĞMEN KURTARAMADIM''

Polise ihbarı yapan ve ekipler gittiğinde cesedin yanında beklerken bulduğu M.O.K., verdiği ilk ifadede Oğuzhan T. ile arkadaş olduklarını ve birlikte alkol almak için motosikletle bölgeye geldiklerini söyledi. Tuvalet ihtiyacını gidermek için bir süreliğine Oğuzhan T.'nin yanından ayrıldığını anlatan M.O.K., döndüğünde ise arkadaşını ağaçta asılı şekilde can çekişirken bulduğunu, tüm uğraşlarına rağmen kurtaramadığını aktardı. Savcının incelemesinin ardından ceset otopsi için Kemer Devlet Hastanesi morguna konuldu.

POLİSİN DENETİM NOKTASINDAN GEÇMİŞLER

Oğuzhan T. ve M.O.K.'nin olaydan yaklaşık 1 saat önce Kemer-1 girişindeki polisin denetim noktasında motosikletle durdurulduğu ve inceleme sonrası Çalış Tepesi yönüne gittiği belirlendi. M.O.K. ifadesi için polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu

Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ormanda Beraber Alkol Aldığı Arkadaşının Ağaca Asılı Halde Cesedini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement