OTOMOBİLİN KAPUTU ÜZERİNDE 40 KİLOMETRE GİDEN ANNEDEN KÜÇÜK ÇOCUKLARINA BEN SÜPERMEN ANNENİZİM - Son Dakika
Güncel

OTOMOBİLİN KAPUTU ÜZERİNDE 40 KİLOMETRE GİDEN ANNEDEN KÜÇÜK ÇOCUKLARINA BEN SÜPERMEN ANNENİZİM

DÜZCE'de oğlunun gitmesini engellemek için otomobilin kaputunun üzerinde 40 kilometre boyunca yolculuk yapan anne Sevcan Şentürk, olayın ardından eve gittiğinde küçük yaştaki 2 çocuğuna Ben eve geldim ve ben Süpermen annenizim. İyiyim dedim. dedi.

05.04.2023 10:00  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE'de oğlunun gitmesini engellemek için otomobilin kaputunun üzerinde 40 kilometre boyunca yolculuk yapan anne Sevcan Şentürk, olayın ardından eve gittiğinde küçük yaştaki 2 çocuğuna Ben eve geldim ve ben Süpermen annenizim. İyiyim dedim. dedi.

Olay, 1 Nisan'da Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. Babasıyla birlikte yaşayan E. Şentürk (14), iddiaya göre babasıyla birlikte Düzce'ye geldi. Baba Ali Osman Şentürk, boşanma aşamasındaki eşini görmemek için eve yakın bir mesafe kala otomobili oğlu E. Şentürk'e verdi. Diğer kardeşleriyle görüşen E. Şentürk daha sonra gitmek istediğini söyledi. Anne Sevcan Şentürk, oğlunun otomobille gitmesine izin vermedi ve kaputun üzerine çıktı. Oğlu gaza basıp, kaputun üzerindeki annesiyle birlikte aracı hareket ettirdi ve sokağın başında babası Ali Osman Şentürk'ü de araca aldı. Küçük çocuğun kullandığı araç 40 kilometre sonra Sakarya'nın Hendek ilçesinde polis tarafından durduruldu. Otomobilin durmasıyla birlikte Sevcan Şentürk yere düştü ve hafif şekilde yaralandı.

OTOMOBİLLE GİTMESİNİ İSTEMEMİŞ

Tedavisinin ardından taburcu olan anne olay anını anlattı. Sevcan Şentürk, oğlunun, babası Ali Osman Şentürk'ün yönlendirmesiyle aracı kullandığını ifade ederek, olay anında yaşadıklarını anlattı. Şentürk, boşanma aşamasında olduğu kocasının kendisini öldürmek istediğini iddia ederek 'Oğlum babasıyla birlikte yaşıyor. Gece 1,5 yada 2 sıralarında anne ben geliyorum dedi. Dışarıdan birisi olsa alınmaz ama oğlum olduğu için kapıyı açmak zorunda kaldım. Geldi. Kardeşleri ile görüştü. Oğlum nereden geldin, nereye gidiyorsun diye sordum. Ben dedi Ankara'dan geliyorum. Şimdi gidiyorum dedi. Tek başına geldiğini söyledi. Ben tek başına geldiğini duyunca zaten ürperdim. Ehliyeti yok, yaşı küçük. Yolda başına bir iş gelse anne olarak ben ne yapardım. dedi.

150-200 KİLOMETRE HIZA ULAŞTI

Şentürk, oğlunun otomobile binip ileride bekleyen babasının yanına doğru sürdüğünü ve bu sırada kendisinin de kaputa atladığını belirterek, Oğluma telefonla talimat verdi. İlerlemeye çalıştı ve ben önünde durunca gitmek istemedi. Geri gitti çıkamayınca babası gaza bas dedi ve ben kaputun üzerine çıkmışım. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Bir 30-40 metre gidip babasını aldı. Ben 40-45 dakika gezdim. Gaz pedalına basan sanırım babasıydı. Oğlum babasına 'Dur' diye yalvardı. Sağa, sola manevra yaptı. Babasının elinde silah vardı ve silah gösterdi diye düşünüyorum. Bir yerde 150-200 kilometre hıza ulaştı. Bir ara ayağım lastiğe değdi. Sürekli savrula, savrula gittim. Ben çocuklarım için ayakta kalmaya çalışıyordum. dedi.

BEN SÜPERMEN ANNENİZİM

Olayın ardından eve geldiğinde küçük yaştaki diğer 2 çocuğuna Ben eve geldim ve ben Süpermen annenizim. İyiyim. dediğini anlatan anne Şentürk, Tek korkum oğlum onun elinde. ifadelerini kullandı.

BABA ŞENTÜRK MAHALLELİNİN SALDIRISINA UĞRAMAMAK İÇİN YOLA DEVAM ETTİK

Öte yandan gözaltına alınan baba Ali Osman Şentürk, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Baba Şentürk ise, Sevcan Şentürk'ün ısrarla kaputtan inmediğini ve olaya müdahale etmeye çalışan mahallelinin kendilerine saldırmasından korktukları için yola devam ettiklerini ifade ederek, Islarlarımıza rağmen kaputtan inmedi. Mahalleli başımıza üşüştü. Çocuğumu kaçırıyorlar diye bağırdı. Mahallelinin saldırısına uğramamak için yola devam ettik. Arkamıza 6 tane otomobil takıldı. Durursak bize saldırırlar diye düşündük ve durmadık. Yolda polisi aradım. Can güvenliğimizin olmadığını söyledim. Hendek gişeleri civarında polisi görünce durdum. Polise haber veren biziz. Oğlum zaten benimle yaşıyor. Kaçırma gibi bir durum söz konusu değil. dedi.

OTOMOBİLİN KAPUTU ÜZERİNDE 40 KİLOMETRE GİDEN ANNEDEN KÜÇÜK ÇOCUKLARINA BEN SÜPERMEN ANNENİZİM
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel OTOMOBİLİN KAPUTU ÜZERİNDE 40 KİLOMETRE GİDEN ANNEDEN KÜÇÜK ÇOCUKLARINA BEN SÜPERMEN ANNENİZİM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement