Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Nişantaşı'nda görüntülenen Cansel Elçin, önümüzdeki sezonda para kazanmak için striptizci olarak çalışmaya başlayacak bir babayı canlandıracağını anlattı.

15.05.2019 16:14  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl "Frankenstein" oyunuyla sahnede boy gösteren oyuncu dün Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen Cansel Elçin, tiyatro oyunlarına ağırlık vermeye karar verdiğinden bahsetti.

STRİPTİZCİ BABAYI OYNAYACAK

Gecce'de yer alan habere göre; Yeni projelerinden bahseden Cansel Elçin, önümüzdeki sezonda ilginç bir rolle izleyici karşısına çıkacağını söyledi. Elçin, "Parasız kalan ve oğluna bir şeyler yapmak isteyen ama beceremeyen bir babayı canlandıracağım. Bu adam para kazanmak için striptizci olarak çalışmaya başlayacak" dedi.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> Rolünü Oynayacak

CANSEL ELÇİN KİMDİR?

Sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusu Cansel Elçin, İzmir-Tire doğumludur. İlk ve orta eğitimini 1982 yılında gittiği Paris'teki Lycée Racine'de tamamladıktan sonra, aile işini devam ettirmek üzere ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşsa da akşam kursları ile başladığı tiyatroya, Fransa'nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent'e yazılarak devam etti. Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent'te Audrey Tautou'yla aynı sınıfta okuyan oyuncu, daha sonra New York'tan gelen ve Actor's Studio'u kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfein'den sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Okulu dereceyle bitirmesiyle birlikte Fransa'nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro yaşamına adım attı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filminde rol alan sanatçı aynı zamanda senaryosunu da kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Papillon" adlı kısa bir film çekti.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu, ve çekim konusunda deneyim kazandı. Türkiye'nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla birlikte Türkiye'de oyunculuğa başladı. Türkiye'deki ilk dizi projesi olan Kırık Kanatlar'da Yüzbaşı Cemal'i canlandırdı. Ardından sanat hayatını Türkiye'de sürdürmeye karar veren Cansel Elçin, Hatırla Sevgili adlı dizide Ahmet karakterini canlandırmıştır.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • UNEDEM: YANİ ARKADAŞLAR BİR BABNIN BU DURUMA DÜŞMEMEK İÇİNELİNDEN GELENİ YAPAR İÇİNDE BİRAZ KIRIKLIK VARSA BİLEMEMSN.OYUNCUDA BU ROLÜ KABUL ETMEMELİYDİ HERŞEY YAPILABİLİR AMA BU OLMAMLIYDI BİRAZ DAHADOĞRU ÖRNEK VERİLMELİ YANLIŞDAN DOĞRU OLMAZ EVE PARA GÖTÜRÜYORYA SEN ONA BAK OLMAZ ARKADAŞ MADEM SANATÇISNIZ BU TOPLUMUN YAPI TAŞLARINI YAPACAKSINIZ YIKMAYACAKSINIZ 2 0 Yanıtla
  • sdfgf: ahlaksıxlık para ediyor vay adiler vay gençleri yoldan cıkarın bakalım cehennem size hazzır 2 0 Yanıtla
  • DELLALİ: Nerde TATAR RAMAZAN vay beee 1 0 Yanıtla
  • Digorlu: HER GÜN YENİ BİR TİP ÇIKIYOR. BUDA NEREDEN ÇIKTI. 0 1 Yanıtla
    osman: yeni mi.. anca yeni yetmeleri bacak açanları oyuncu diye bilirsiniz.. 1 0 Günay : Televizyonu yeni aldın galiba :)))) 0 0
  • zaza: bunuda yakışıklı yaptınız ya helal olsun valla :) 0 0 Yanıtla
  • BJK1903: striptizcilik yapacağına sırtında taş taşı paranı öyle kazan 0 0 Yanıtla

Advertisement