Özcan, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika
Yerel

Özcan, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

Özcan, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

Çukurovalılar Derneği'nin yayın organı olan Çukurova Lobisi Dergisi'nin düzenlediği 4.Altın Turaç Ödül Töreni'nde, Çukurova Bölgesi'nin 'En'lerine ödülleri verildi.

07.05.2012 12:25

Çukurovalılar Derneği'nin yayın organı olan Çukurova Lobisi Dergisi'nin düzenlediği 4. Altın Turaç Ödül Töreni'nde, Çukurova Bölgesi'nin 'En'lerine ödülleri verildi. Yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan layık görüldü.

Ankara'da düzenlenen törende değişik sektörlerden 23 kişiye ödülleri takdim edildi. Yılın en başarılı belediye başkanı seçilen Başkan Özcan, ödülünü eski bakanlardan Işın Çelebi'nin elinden aldı. Başkan Macit Özcan'ın kısa özgeçmişinin okunmasının ardından, slayt gösterisi eşliğinde 13 yıl boyunca hayata geçirdiği projeler sunuldu. Slayt gösterisinin ardından sahneye davet edilen Özcan, "Yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne seçilmemden dolayı çok mutluyum. Oylarını bu yönde kullanan tüm okurlara teşekkür ediyorum. Bizler bu görevlerde gelip geçiciyiz ancak yaptığımız hizmetlerin kalıcı olması önem taşımaktadır. Biz de bu prensiple hareket ediyor ve hayata geçirdiğimiz projelerle Mersin'e bir katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından eski bakan Işın Çelebi, Macit Özcan'a ödülünü verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özcan, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement