E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada

Avcılar E-5 Karayolu'nda iki sürücü arasında cop ve beyzbol sopalı kavga çıktı. Kavga anı anbean kaydedilirken araçtaki kadınlar ise çığlık çığlığa yardım istedi.

21.05.2018 09:46  Güncelleme: 11:36

E-5 Karayolu Avcılar Denizköşkler mevkiinde bir sürücü kendisini bariyerlere sıkıştırdığını iddia ettiği diğer sürücüye beyzbol sopasıyla saldırdı. Diğer sürücünün de copla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Araçtaki kadınların da korkuyla çığlık attığı o kavga anları kameraya yansıdı.

SEYİR HALİNDEYKEN OTOMOBİLİ BARİYERLERE SIKIŞTIRDI

Olay, önceki gün saat 19.30 sıralarında E-5 Karayolu Avcılar Denizköşkler mevkii yan yolda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüler yoğun trafikte seyir ettikleri esnada bir sürücü önündeki otomobilin sürücüsünü bariyerlere sıkıştırdı.

E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Kamerada

İKİ SÜRÜCÜ ARASINDA BEYZBOL SOPASI VE COPLU KAVGA ÇIKTI

Bu duruma sinirlenen öndeki sürücü ise aracından inerek arkadaki aracı sürücüsüyle tartıştı. Sözlü olarak başlayan tartışmanın büyümesi üzerine öndeki aracın sürücüsü beyzbol sopasını alarak arkadaki aracın sürücüsüne saldırmaya başladı.

E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada

ARAÇTAKİ KADINLAR KAVGAYI ÇIĞLIKLARLA İZLEDİ

Diğer sürücünün de copla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavga esnasında ise her 2 araçtaki kadınlar da korkuyla çığlık attı.

E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada

ÇEVREDEKİLERİN AYIRDIĞI SÜRÜCÜLER HAFİF YARALANDI

Çevredeki sürücülerin araya girmesiyle ayrılan öfkeli sürücüler ardından araçlarına binerek yoluna devam etti. Kavga sonucu her 2 sürücü de aldığı darbelerle hafif şekilde yaralandı. Karayolunda meydana gelen o kavga anları ise kameralara yansıdı.

E-5 Karayolu\'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa E-5 Karayolu'nda Cop ve Beyzbol Sopalı Kavga Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • andsmero : ablayı suriyelılere benzettım 7 1 Yanıtla
    Değişik: lan öldürdün beni :D :D 4 0
  • +++: Öfke baldan tatlı, sonrası berbat. kırlangıca sormuşlar, aga düz uçsana, deli, deli ne uçuyorsun demişler. Kırlangıç mesele bildiğiniz gibi değil, bende bilirim düz uçmayı, ben aslında belanın bir sağından, bir solundan, bir altından, bir üstünden uçuyorum demiş. Kıssadan hisse. 5 0 Yanıtla
  • Fatih: Beyzbol sopalari aracda yakalandiginda silah muamelesi gormedikce bu barbarlik bitmez herkesin aracinda bir sopa ne ulan bu.. 4 0 Yanıtla
  • Alper can: Herkez kral herkez cennetlik herkez Tanrı .kimsede Allah korkusu yok.yaşasın 1000 odalı 240 milyon tl giderli saray. 3 1 Yanıtla
  • GOMİS: TRAFİK DE KİMSEYE RÜZGAR YAPMICAKSIN CIKARIR KAFANA ATAR ILERLER 2 0 Yanıtla
  • zorba: ulkemızde beyzbol oynanmıyor ama hemen hemen her evde yada arabada beyzbol sopası var .puhahaha 2 0 Yanıtla
  • hasan: silah ABD gibi serbest olmalı temiz iş sık git 0 0 Yanıtla

Advertisement