Özevren Rulman Konya'da Şube Açtı - Son Dakika
Yerel

Özevren Rulman Konya'da Şube Açtı

İstanbul Merkezli Rulman Firması Özevren Rulman, Konya'da Şube Açtı

03.04.2010 17:11

İstanbul merkezli Rulman firması Özevren Rulman, Konya'da şube açtı.

Özevren Rulman Genel Müdürü Aram Markaroğlu, Konya Büsan Sanayi'deki şubenin açılışında yaptığı konuşmada, SKF?FAG rulmanlarını paralel ithalat yoluyla ithal eden Özevren Rulman'ın Türkiye'nin en büyük fabrikalarına verdiklerini söyledi.

Markaroğlu, bu rulmanların yanı sıra V kayışı, V kasnak, yağ keçesi, transmisyon zinciri, zincir dişlisi, segman, kaplin, tekerlek, tane bilye, tane masura, Parmaglide (PAP Burçlar) temini hizmeti hizmeti de verdiklerini belirterek, 'İstanbul Karaköy, Ankara, İzmir ve Bursa'da faaliyet gösteren firmamız, Konya Şubesi ile Konya ve çevresine toptan ve perakende rulman satışı yapacak' dedi. Açılışa, AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, NSK Ortadoğu Müdürü Paul Cranston, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Yavuz Kayral, Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile sektörden çok sayıda temsilci katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen ile telekonferans bağlantısı kuruldu. Şen, firma yetkilerine 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

NSK Ortadoğu Müdürü Paul Cranston, günün anısına Markaroğlu'na plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Programın sunuculuğunu, 'Ateşböceği Ercan' olarak tanınan Ercan Bostrancıoğlu yaptı.

(ZMT-MAT-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özevren Rulman Konya'da Şube Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement