Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde yatırımcı Joaquim Lundholm ile yeni bir aşka yelken açan ünlü manken Özge Ulusoy'un mutluluğu kısa sürdü. İkili 2 aylık birlikteliğin ardından yollarını ayırdı.

08.10.2018 10:38  Güncelleme: 12:01

Hacı Sabancı ile ayrılığının ardından kalbini uzun süre kapalı tutan Özge Ulusoy, İsveçli bankacı Joaquim Lundholm ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ünlü mankenin aşkı kısa sürdü.

HER ŞEY YOLUNDA DEMİŞTİ

Önceki gün Ivana Sert ve Hakan Akkaya ile Osmanbey'de bir açılışa katılan Özge Ulusoy, "Düğün ne zaman?" sorularına, "Yok artık daha neler. Arkadaşlar bunları konuşmak için henüz çok erken. Şunu söyleyebilirim sadece; her şey yolunda" yanıtını vermişti.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Ancak Özge ile Lundholm yollarını ayırdı. Özge Ulusoy dün Instagram hesabından Joaquim Lundholm ile olan fotoğraflarını sildi.

Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı

"DOĞRU BİR KARAR ALDIĞIMA İNANIYORUM"

TEVE2' de yayınlanan 2.Sayfa programının sunucusuna mesaj atan Özge Ulusoy, "Evet maalesef bitti bu yüzden fotoğraflarını sildim, böyle olması gerekiyordu, doğru bir karar aldığıma inanıyorum" dedi.

Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı

İHANET İDDİALARINI YALANLADI

Programda konuşulan ihanet iddialarını da yalanlayan ünlü manken, mesafelerden dolayı ilişkilerini sonlandırdığını söyledi.

Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı
Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm\'dan Ayrıldı

Son Dakika Magazin Özge Ulusoy Yatırımcı Sevgilisi Joaquim Lundholm'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • savurgan kız: gavur erkekleri özellikle avrupalılar cimridir..öyle ki çoluk çoçuk karısı tatile çıkar karısı kendi tatil masraflarını kendi cebinden öder..bizim kızlar gelemez öyle cimriliğe..özge hem çok güzel hemde alımlı birsürü zenginliğini önüne serecek potansiyeller varken bu moronu naapsın..haklı ayrılmakta.. 3 5 Yanıtla
    savurgan kız: bizimkiler dediğin nişantaşı cenahıysa orda okey sorun yok ama genel olarak bu ülkede damacana,tavuk,inek kadın niyetine salya sümük yokluklarda birsürü umum var..yazık ama maalesef hayatın gereçeği 0 2
  • Yorum : Fazla bile sürdü !!! Haaaa...haa....geç 6 0 Yanıtla
  • Beratt: Zengin iş adamı aranıyor hatta zengin olması yeterli nede olsa erkek dediğin cüzdan demişti bu zat 4 0 Yanıtla
  • AyNur : Daldan dala olmaz ama Özge,cim 3 0 Yanıtla
  • Yorum : Fazla bile sürdü !!! Görücülüye bile Deymedi be Özge Gacı !!!! 3 0 Yanıtla
  • murat: adama demekki iyi yatırım yapmamış. adam kullandı atti resmen 1 2 Yanıtla
  • Mümessil: şu özgenin tipine bakarmısın arkadaş. Harbi numune 3 0 Yanıtla
  • sari: Malatyada öğretmen Mustafa Kemale hakaretden dolayı tutuklamış...bence bir insan kanunen koruma altına alınmaz... 0 2 Yanıtla

Advertisement