Özgür Müziğin Keyfi Philips'le Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Özgür Müziğin Keyfi Philips'le Çıkıyor

Özgür Müziğin Keyfi Philips\'le Çıkıyor

Philips, yeni nesil dock hoparlörleriyle bu yaz iPod, iPad ve iPhone tutkunlarının yanı sıra Android işletim sistemli ürün kullanıcılarını da mutlu edecek.

04.06.2012 14:44

Kaliteli müzik, teknoloji ve özgürlüğü bir arada sunan Philips Dock hoparlörler zengin ürün grubuyla da ilgi çekici.

Philips'in iPod, iPad ve iPhone kullanıcılarına özel dock hoparlör ailesi, Android işletim sistemlerine özel yeni hoparlörlerle de zenginleşerek, teknoloji ve ses kalitesi açısından mükemmel seçenekler sunmaya devam ediyor. İşte bu yazı müzik dolu geçirmenizi sağlayacak Philips Dock hoparlör seçenekleri...

Philips DS3110

iPod/ iPhone/ iPad yuvalı müzik kutuları içinde en şirin görünen alternatiflerden biri olan Philips DS3110 güçlü baslar ve iddialı ses kalitesiyle ilgi çekici. AC pille de çalışabilen DS3110, özgür müzik keyfi için de biçilmiş kaftan. Kristal netliğinde sesiyle dünyanızı müzikle doldurabileceğiniz DS3110, iPod/iPad/iPhone'unuzu bilgisayarınızla senkronize etme özelliğine de sahip. DBB ile alçak sesleri derin bas için her ses seviyesinde koruma, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisi, Dockstudio uyumu, 360 derecelik tasarım ve AUX girişi bu şık dock hoparlörün öne çıkan diğer özellikleri arasında. Philips DS3110, 229,10 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips Fidelio DS3600

Zarafet, güçlü ses, iPod/iPhone/iPad dock bağlantısı... Şayet kaliteli müzik sizin için önemliyse, aradığınızı buldunuz. Philips Fidelio DS3600, sıradan bir dock station müzik sisteminden çok daha fazlasını sunuyor. Kristal netliğinde ses performansıyla Hi-Fi tutkunlarına da göz kırpan DS3600, saf ve dengeli sesler için tasarlandı. Bluetooth bağlantısıyla kablolardan kurtulmanızı sağlayan cihaz, kalite tutkunlarına göz kırpıyor. Her mekan ve her yaşam tarzına uygun kompakt tasarımıyla öne çıkan Fidelio DS3600, AUX bağlantısı, USB ile PC senkronizasyonu ve ücretsiz Fidelio uygulamasıyla, benzersiz bir deneyim için adını yazlık alışveriş seçeneklerinin üst sırasına yazdırıyor. Philips Fidelio DS3600, 299,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips AS351

Philips, uzun süredir Apple ürünleri için pazara sunduğu ve büyük ilgi gören docking hoparlör konseptini, Android telefonlar için de geliştirdi. Yeni nesil Philips Android Fidelio Docking hoparlörler, yenilikçi Philips yaklaşımını mükemmel ses kalitesi ve teknolojik özelliklerle birleştiriyor. Bu serinin yeni üyesi Philips AS351 güçlü sesi, farklı tasarımı ve pille çalışabilme özelliğiyle iddialı geliyor. AS351, Bluetooth, DockStudio, SongBird ve FlexiDock özelliklerine sahip. Muhteşem ses performansı için; "Philips Obsessed With Sound" teknolojisine sahip olan yeni AS351, Android telefonlar için şarj özelliğini de barındırıyor. Apple ürünlerinden sonra Android tabanlı ürünlerde de mükemmel ses, benzersiz tasarım, uygulama desteği sunan yeni docking hoparlörlerle kaliteli müziğe yeni bir kapı açılıyor. Philips AS351, 349,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Özgür Müziğin Keyfi Philips'le Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement