Pakistan'da Cinsel İstismar Suçundan 2 Kardeş Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Pakistan'da Cinsel İstismar Suçundan 2 Kardeş Gözaltına Alındı

Pakistan’ın Ghotki şehrinde telefonlarında yüzlerce kişinin cinsel istismar videolarının ele geçirilmesi üzerine 2 kardeş gözaltına alındı.

04.10.2018 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'ın Ghotki şehrinde telefonlarında yüzlerce kişinin cinsel istismar videolarının ele geçirilmesi üzerine 2 kardeş gözaltına alındı.

Pakistan'ın Ghotki şehrinde çektikleri cinsel istismar videolarıyla şantaj yaptıkları belirlenen 19 ve 20 yaşlarındaki 2 kardeş gözaltına alındı. En az 8 kişinin daha karıştığı olayda yakalanan 2 kardeşin cep telefonlarında en az 150 kişinin uygunsuz videolarının olduğu açıklandı. Polis, daha fazla şüphelinin bu işin içerisinde olduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Öte yandan çocuk istismarının yaygın olduğu Pakistan'ın kırsal kesimlerinde geçtiğimiz yıl 3 bin 445 vakanın rapor edildiği aktarıldı. Ayrıca 9 Ocak'ta da Lahor eyaletinin güneyindeki Kasur kentinde Zainab Ansari (6) isimli kız çocuğuna önce tecavüz edilip ardından boğularak öldürülmüştü. Pakistan Mahkemesi, kaçırdığı Zainab Ansari'yi önce tecavüz edip ardından boğarak öldüren Imran Ali'yi idam cezasına çarptırmıştı. Olayın ardından kentte protesto gösterileri düzenlenmiş, 2 şahıs hayatını kaybetmişti. - KARAÇİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pakistan'da Cinsel İstismar Suçundan 2 Kardeş Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement