Palandöken: "Şenses Gönüllerde Yaşayacaktır" - Son Dakika
Güncel

Palandöken: "Şenses Gönüllerde Yaşayacaktır"

Palandöken: "Şenses Gönüllerde Yaşayacaktır"

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses’in geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılacağını söyledi.

26.12.2013 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses'in geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılacağını söyledi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses'in vefatı sebebiyle yayınladığı mesajında şunları dile getirdi; "Türk musikisinin usta yorumcusu Şenses'in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Yarım asrı aşan başarılı sanat geçmişiyle her türlü takdire mazhar olan Adnan Şenses, beste ve güfteleriyle halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahiptir. İnanıyorum ki Adnan Şenses, geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılmaya devam edecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Palandöken: 'Şenses Gönüllerde Yaşayacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement