Patnos Emniyet Müdürü Demiralay'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Patnos Emniyet Müdürü Demiralay'a Veda Yemeği

Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay'ın Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanmasından dolayı, veda yemeği düzenlendi.

22.07.2014 11:02  Güncelleme: 10:57

Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay'ın Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmasından dolayı, veda yemeği düzenlendi.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGADER) tarafından bir restoranda verilen veda yemeğine, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, eski İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Demiralay, burada yaptığı konuşmada, göreve başladıktan sonra Patnos halkının ve mesai arkadaşlarının sıcakkanlılığını gördüğünü ve bu yüzden ilçeden ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu belirterek, birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

PAGADER Başkanı Faruk Yavuz ise Demiralay ile daha uzun yıllar birlikte çalışmayı arzu ettiklerini ve bu atamanın çıkmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Konuşmalarının ardından PAGADER Başkan Yardımcısı Semih Yardımcı, Demiralay'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos Emniyet Müdürü Demiralay'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement