Patnos'ta Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Patnos\'ta Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, Hayır Çarşısı isimli kermes açtı.

19.05.2014 14:47  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından "Hayır Çarşısı" isimli kermes açıldı.

Eski ilçe emniyet binasında düzenlenen kermesin açılış konuşmasını yapan Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arık, Manisa'nın Soma ilçesinde maden kazasında hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilediklerini belirtti.

Hayırseverlerin desteğinin beklendiğini ifade eden Arık, "Kermesimizden elde edilecek gelir ile Yeni Mahalle Kız Öğrenci Yurdu'nda ve Alaattin Yıldız Erkek Öğrenci Yurdu'nda öğrenim gören öğrencilerimiz için kullanılacaktır. Kermesimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Lise yıllarında bu kursta eğitim gördüğünü belirten Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, "Bu günlere gelmemin en büyük nedenlerinden birisi bu kurslarda tahsil yapmamdır. Bu kermese katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

9 gün sürecek kermesin açılışına Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement