Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar."Kayseri Şekerspor ile Golsüz Berabere Kaldığımız Karşılaşmada... - Son Dakika
Yerel

Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar."Kayseri Şekerspor ile Golsüz Berabere Kaldığımız Karşılaşmada...

25.02.2013 - Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, Kayseri Şekerspor ile golsüz berabere kaldıkları karşılaşmada 2 puan kaybettiklerini ama genç bir kaleci kazandıklarını söyledi.

25.02.2013 16:00

25.02.2013 - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, Kayseri Şekerspor ile golsüz berabere kaldıkları karşılaşmada 2 puan kaybettiklerini ama genç bir kaleci kazandıklarını söyledi.

Pınar, yaptığı açıklamada, iyi hazırlandıkları ve kendileri için çok önemli olan maçta kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini belirterek, "Play-off yarışı için bizi çok ilgilendiren bir karşılaşmada golsüz berabere kalmamızda beceriksizliğimiz etkili olsa da hakemin de büyük faktörü vardı. Ayrıca bu karşılaşmada eksikliklerimiz de çoktu. Yine de her şeye rağmen futbolcularımı mücadelelerinden ve istekli olmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Bu karşılamada 2 puan kaybettiklerini ancak genç bir kaleci kazandıklarını ifade eden Pınar, "İlk kez Pazarspor kalesini koruyan altyapı oyuncularımızdan Muhittin Ceyhun Basa, ilk maçında sergilediği performansı ile kendisine güvenenleri ve hocalarını mahcup etmedi. Bu yıl Pazarspor teknik ekibi ve yönetimi, gençlere verdiği önem ve fırsatlarla başarısını kat kat arttırırken bizler de kendilerini canı gönülden alkışlıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar.'Kayseri Şekerspor ile Golsüz Berabere Kaldığımız Karşılaşmada... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement