Beşiktaşlı Pepe'den Fenerbahçeli Fernandao'ya: Otur Yerine Yedek - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Pepe'den Fenerbahçeli Fernandao'ya: Otur Yerine Yedek

Derbide Beşiktaşlı Pepe'nin, kırmızı kart gördükten sonra saha kenarında Fernandao'ya "Otur yerine yedek" dediği, bunun ardından tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

21.04.2018 10:45  Güncelleme: 10:47

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı kupa derbisinde, siyah beyazlı futbolcu Pepe kırmızı kartla oyun dışında kalmış, oyundan çıkarken, Fernandao ile sözlü tartışma yaşamıştı. İkili arasında diyalog ortaya çıktı.

Maçın 30. dakikasında kırmızı kart gören Pepe, oyundan çıkarken tribünleri alkışlayarak soyunma odasına yöneldi. Bu sırada Fernandao yedek kulübesinden kalkarak Pepe'ye sert bir tepki gösterdi.

"OTUR YERİNE YEDEK"

Fotomaç'ın haberine göre; Portekizli oyuncu tribünleri alkışlarken, Fenerbahçeli Fernandao'dan, "Şov yapma!" tepkisi geldi. Pepe de iddialara göre, "Otur oturduğun yerde yedek!" karşılığını verdi. Fernandao daha sonra Beşiktaş'ın tercümanı ile kapıştı.

Beşiktaşlı Pepe\'den Fenerbahçeli Fernandao\'ya: Otur Yerine Yedek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Pepe'den Fenerbahçeli Fernandao'ya: Otur Yerine Yedek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakkı: başkanından oyuncusuna karakterli bir tane adamı yokki. pepe yi bilmeyen mi var? tolga sonra şenol güneş. eleneceklerini anlayınca çirkefleş , medele dedi sıra sende hakem yemedi(sarıyı yine vermedi) , taliscaya dedi sıra sende yine yemedi hakem sahtekarlıklarını(yine sarı kart yok) , sonra tolga zaten yedeksin bi işe yaramyıorsun bari seyirciyle dalaş dendi ve başarılı oldu, armut dibine düşer başkanı ne ki oyuncuları o zaman emre her maç birine dalsın. peeeehhh piyonlar siziiii 3 8 Yanıtla

Advertisement