Philips'ten Benzersiz Hediye Seçenekleri - Son Dakika
Güncel

Philips'ten Benzersiz Hediye Seçenekleri

Babalar Günü için artık daha estetik, akılcı ve teknolojik hediye seçenekleri üretmenin zamanı geldi de geçiyor.

04.05.2012 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hediye seçmek konusunda sıkıntı yaşayan ve alternatiflerinin sınırlı olduğunu düşünenlere Philips'in zevkli ve akılcı önerileri var.

Philips'in bu özel gün için önerileri ve çekici kampanyaları ise herkesi mutlu edecek türden. Philips dock hoparlör serisi ve dect telefon hediyesiyle gelen Sensotouch tıraş makineleri bu yıl Babalar Günü'nün yıldızları olmaya aday.

Philips Fidelio DS1200

Kompakt bir alternatif düşünenler için ilk seçeneğimiz Philips Fidelio DS1200. Bu ince ama güçlü Fidelio ile sabahlar artık çok daha keyifli. Gerçek bir başucu şaheseri olan DS1200, şık dijital saat görseli, gece lambası olarak kullanılabilmesi ve aynı anda iki iPod, iPhone veya iPad'i şarj edebilme özelliğiyle göz alıcı bir seçenek. Dock'a bağlandığında iPhone/ iPod/iPad saatiyle otomatik eşitleme ve DockStudio uygulaması ile de benzersiz. Akılcı bir tasarıma sahip olan yaylı dock bağlantı portuna, özel adaptör gerekmeden tüm iPod, iPhone veya iPad cihazları takılabilir. Dahası, kılıf takılıyken bile çalıştığından, tek yapmanız gereken iPod, iPhone veya iPad'inizi olduğu gibi takmak. Bu akıllı ve şık Fidelio'ya; 249,90 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Philips Fidelio AS111

Philips Babalar Günü'nde Android telefon kullanan babaları da unutmadı. Philips Fidelio AS111, Android uyumlu docking hoparlör serinin en yeni ürünlerinden biri. Ön paneldeki dijital saati, otomatik olarak telefonunuza göre ayarlayan AS111, özel ücretsiz Fidelio yazılımıyla ve kolay senkronizasyon için SongBird yazılımıyla birlikte geliyor. Her açıdan mükemmel görünen 360 derecelik tasarımıyla ve yumuşak gece ışığıyla; yatak odanızda sevimli bir alarmlı saat görünümünde yer almaya son derece uygun olan Fidelio AS111, Bluetooth üzerinden müzik aktarım özeliğiyle de ilgi çekici. Zengin, çok yönlü, saf ve dengeli ses performansı için neodimyum hoparlörlerle donatılan AS111, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisine de sahip. Philips Fidelio AS111, 249,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips DS3100

Yatak odasından çalışma masasına doğru ilerlerken karşımıza çıkan alternatif, Philips DS3100. Bu şık docking hoparlörü babanızın masasına çok yakışacak. Kristal netliğinde sesiyle dünyanızı müzikle doldurabileceğiniz DS3100, iPod/iPhone'unuzu bilgisayarınızla senkronize etme özelliğine de sahip. Kullanımda maksimum esneklik sağlayan AC ve pil gücü seçenekleriyle hiçbir şey bu cihazla müzik keyfi arasına giremeyecek. DBB ile alçak sesleri derin bas için her ses seviyesinde koruma, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisi, Dockstudio uyumu, 360 derecelik tasarım ve AUX girişi bu şık dock hoparlörün öne çıkan diğer özellikleri arasında. Philips DS3100, 229,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips Fidelio Primo DS9/10

Ses kalitesi ve mükemmel tasarımı bir arada sunan bir diğer seçenekse, Philips Fidelio Primo DS9/10. Eşsiz tasarımı ve ses kalitesiyle kendine özgü bir sınıfta yer alan DS9/10, iPod/iPhone/iPad aygıtlarınızdaki müziğin, doğal ahşap ve kaliteli bileşenler sayesinde tam çözünürlükle yayılmasını sağlıyor. Gerçeğe en yakın ses kalitesini sunan sürücülerle, netlik için saf dijital ses işleme teknolojisini kullanan DS9/10, kristal netlikte mükemmel ses için SoundCurve özelliğine de sahip. Doğal ahşap, kumaş ve metal ile yaratılan özel tasarım, gelişmiş sezgisel kontrol, DockStudio uygulaması ve birçok üstün özellik, Fidelio DS9'da sizleri bekliyor. Ürünün satış fiyatı ise 699 TL.

Philips Fidelio DS3600

Zarafet, güçlü ses, iPod/iPhone/iPad dock bağlantısı... Şayet babanız için kaliteli müzik önemliyse, aradığınızı buldunuz. Philips Fidelio DS3600, sıradan bir dock station müzik sisteminden çok daha fazlasını sunuyor. Kristal netliğinde ses performansıyla Hi-Fi tutkunlarına da göz kırpan DS3600, saf ve dengeli sesler için tasarlandı. Bluetooth bağlantısıyla kablolardan kurtulmanızı sağlayan cihaz, kalite tutkunlarına göz kırpıyor. Her mekan ve her yaşam tarzına uygun kompakt tasarımıyla öne çıkan Fidelio DS3600, AUX bağlantısı, USB ile PC senkronizasyonu ve ücretsiz Fidelio uygulamasıyla, benzersiz bir deneyim için adını hediye seçeneklerinin üst sırasına yazdırıyor. Philips Fidelio DS3600, 299,90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philips'ten Benzersiz Hediye Seçenekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement