Playstation Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Playstation Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi

Playstation Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi

Playstation,uzun zamandır beklenen opsiyonu kullanıcılarına tanımaya hazırlanıyor. Oyunların Sony ile uyumlu olması için gerekenlerin yapıldığı da belirtilenler arasında...

05.10.2018 19:16

PlayStation sahiplerine Sony'den müjdeli haber geldi. Plasystation, kullanıcılarına yeni bir opsiyon tanımaya hazırlanıyor. Kullanıcılar, açtıkları PSN hesaplarının kullanıcı adını isterlerse sonradan değiştirebilecek.

BU DURUM ARTIK DEĞİŞİYOR

Dünyanın her yerindeki PlayStation kullanıcıları, sahip oldukları PSN kullanıcı adlarını değiştirip değiştiremeyecek olduklarını merak ediyorlardı. Tabii çevrimiçi kullanıcı hesabının adını değiştirmek gibi bir seçenek ne yazık ki bulunmuyor. Bunu yapabilmenin tek yolu, yeni bir hesap açmak ama sırf bir isim değişikliği için buna değer mi bilmiyoruz. Ancak bu durum artık değişecek gibi gözüküyor.

<a class='keyword-sd' href='/playstation/' title='Playstation'>Playstation</a> Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi

PSN ADI DEĞİŞİKLİĞİNE HAZIRLANIYORLAR

Çok oyunculu oyunların geliştiricileri, video oyunları ile alakalı bir blog olan Kotaku'ya verdikleri röportajda PSN adı değişikliğine hazırlandıklarını ve yakında nihayet geleceğini belirtti. Üç farklı oyun stüdyosunda, basınla konuşma yetkileri bulunmadığı için konuşan üç farklı anonim kişi son aylarda hataların düzeltildiğini, ayarların değiştirildiğini ve oyunlarının Sony'nin planları ile uyumlu olması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Playstation Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi

Son Dakika Teknoloji Playstation Tutkunlarını Sevindirecek Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement