Pokémon Go'nun Apple Watch Desteği Sonlandırılıyor - Son Dakika
Teknoloji

Pokémon Go'nun Apple Watch Desteği Sonlandırılıyor

Pokémon Go\'nun Apple Watch Desteği Sonlandırılıyor

Niantic, Apple Watch için Pokémon Go'nun fişini çekme kararı aldı. 1 Temmuz'dan itibaren Apple Watch kullanıcıları cihazlarına Pokemon Go için senkronizasyon desteği alamayacaklar.

01.06.2019 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pokémon Go'nun geliştiricisi Niantic, oyuncuların uygulamayı Apple Watch ile 1 Temmuz 2019 tarihinden sonra senkronize edemeyeceklerini duyurdu. Bu değişimin sebebi, Niantic'in 2018'de yürürlüğe soktuğu 'Adventure Sync' özelliğinden kaynaklanıyor.

Adventure Sync, oyuncuların Pokémon Go açık olmasa bile kat edilen mesafeyi kaydetmelerini sağlıyor. Uygulama Apple Sağlık veya Google Fit ile senkronize edildiği zaman, kullanıcılar haftalık rapor alıyorlar. Bu da gerçek hayatta kat edilen mesafeleri oyuna entegre ediyor yani oyunu oynamadan daha fazla Pokémon Yumurtası açabiliyorsunuz.

Pokémon Go'nun Apple Watch Desteği Sonlandırılıyor

Niantic'in destek sayfasında Apple Watch'a dair yapılacak olan değişikliklerin sebebi şöyle açıklandı:

"Adventute Sync; Pokémon eğitmenlerine adımlarını izleme, Buddy Candy edinme ve Pokémon Yumurtası açma işlemlerini 2 ayrı cihaz yerine tek bir mobil cihazda yapma olanağı sağladığından eğitmenlerin oyunlarını artık 2'ye bölmeleri gerekmeyecek şekilde Adventure Sync'i yeniden düzenliyoruz."

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Pokémon Go'nun Apple Watch Desteği Sonlandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement