Polis Haftası, Expo 2016 Antalya'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Polis Haftası, Expo 2016 Antalya'da Kutlandı

Polis Haftası, Expo 2016 Antalya\'da Kutlandı

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında “Polis ve Çocuk El Ele” isimli fotoğraf sergisi EXPO 2016 Antalya Ajansı Fuaye alanında açıldı.

07.04.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında "Polis ve Çocuk El Ele" isimli fotoğraf sergisi EXPO 2016 Antalya Ajansı Fuaye alanında açıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü arşivinde yer alan fotoğraflardan oluşan serginin açılışını, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ile Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul birlikte yaptı.

Serginin açılışında EXPO 2016 Antalya gönüllüsü çocukların oluşturduğu keman korosu üzerlerinde polis kıyafetleriyle mini bir konser verdi. Koroda, Almanya ve Irak'tan gelen misafir çocuklarda yer aldı. Serginin açılışında konuşan Emniyet Müdürü Cemil Tombul, polis haftasının çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, sergiye ev sahipliği yapan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği'ne teşekkür etti.

EXPO 2016 Antalya'nın temasının 'Çiçek ve Çocuk' olduğunu belirten Genel Sekreter Selami Gülay da, "Emniyet teşkilatımızın bu anlamlı günü kutluyoruz. Temamıza uygun bu sergi bir hafta boyunca gezilebilecek" dedi. Gülay ve Tombul daha sonra koroda bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Haftası, Expo 2016 Antalya'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement