Polisimiz Şans Eseri Kurtuldu" - Son Dakika
3.Sayfa

Polisimiz Şans Eseri Kurtuldu"

"Polisimiz şans eseri kurtuldu" Ağacın düşmesine şahit olan Tayfun Güneş: "Polisimiz şans eseri kurtuldu" Başkent'te aniden başlayan fırtına ağaçları yollara ve arabaların üstünü devirdi Polis ekipleri facianın eşiğinden döndüANKARA - Ankara'da aniden başlayan fırtınanın etkisiyle birçok...

24.07.2018 18:11

"Polisimiz şans eseri kurtuldu"

Ağacın düşmesine şahit olan Tayfun Güneş: "Polisimiz şans eseri kurtuldu"

Başkent'te aniden başlayan fırtına ağaçları yollara ve arabaların üstünü devirdi

Polis ekipleri facianın eşiğinden döndü

ANKARA - Ankara'da aniden başlayan fırtınanın etkisiyle birçok ilçede ağaçlar devrildi. Bazı otomobiller devrilen ağaçların altında kalırken, Ömer Halis Demir Bulvarı üzerinde polis ekiplerinin sürekli uygulama yaptığı alanda bugün kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Ağacın düşmesine şahit olan Tayfun Güneş, "Polisimiz şans eseri kurtuldu" dedi.

Ankara'da saat 15.30 sıralarında aniden kendini gösteren fırtına, birçok ilçede ağaçların devrilmesine neden oldu. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Özveren Sokak ve Neyzen Tevfik Sokak'ta da kendisini gösteren fırtına, iki ağacı devirdi. Devrilen ağaçlar, park halindeki 06 ET 9919, 06 BEA 995 ve 06 VMS 17 plakalı araçların üzerine düştü. Şans eseri ağaçların altında kimsenin olmaması bir faciayı önlerken, araç sahipleri gördükleri manzara karşısında şok oldu. Özveren Sokak'ta ağacın düşme anını balkondan gören vatandaş, "Fırtına bir anda çıktı. Bende pencereleri kapatıyordum. Ağaç bir anda belinden kırıldı ve araçların üzerine devrildi. Yaralanan kimse yok. Ağaçlar kırıldı kırılacak. Bu ağaçlar için belediyeye çok defa başvurdum" şeklinde konuştu.

"Polisimiz şans eseri kurtuldu"

Öte yandan Ankara Samsun Otoyolu'nda bulunan 1011 kavşağında da bir ağaç yol üzerine devrildi. Ayrıca Ömer Halis Demir Bulvarı üzerinde trafik polislerinin sürekli uygulama yaptıkları alanda da bir ağaç dalından koparak kaldırıma devrildi. Şans eseri ekiplerin alanda bulunmadığı sırada ağacın devrilmesi olası faciayı önlerken, olayı gören Tayfun Güneş, "Ben sürekli bu yolu kullanıyorum. Burada her gün polis ekipleri bulunuyor. Bugün Allah'ın hikmeti ekipler burada değil. Polisimiz şans eseri kurtuldu. Bahar gelmeden bunların kontrolü yapılmalı. İstanbul'da gördünüz bina yıkıldı. Doğal afet bu olabilir. Önlem almak lazım" ifadelerini kullandı.

Konu hakkında vatandaşlar ilgili yerlere bilgi verdi. Belediye ekipleri, yollara devrilen ağaçların kaldırılması için hummalı çalışma başlattı.

Polisimiz Şans Eseri Kurtuldu"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisimiz Şans Eseri Kurtuldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement