Polonya'dan Gelen İşitme Engelli Gençler Barınağa Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Polonya'dan Gelen İşitme Engelli Gençler Barınağa Hayran Kaldı

Polonya\'dan Gelen İşitme Engelli Gençler Barınağa Hayran Kaldı

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi Polonyalı gençleri ağırladı.

05.04.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonyalı İşitme Engelli Gençler Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne Hayran Kaldı

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından hayvan severleri kendisine çeken Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nin son ziyaretçileri, Polonya'dan gelen işitme engelli gençler oldu. Barınakta gönüllerince bir gün geçiren Polonyalı gençler, Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nin Avrupa'da eşine az rastlanır güzellikte olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi 1.1 ile Bursa'ya gelen 28 kişilik Polonyalı ekibi ağırladı. Hazırlamış oldukları 'İşitme Engelli Gençlerin Kişisel Yeterliliklerini ve İşaret Dilini Kullanarak Bursa'yı Keşfetmeleri' projesi kapsamında kentteki birçok bölgeyi gezen Polonyalı gençler, Osmangazi Belediyesi Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ni de ziyaret etti. Engelli hayvanların yaşam şartlarını inceleyen ve bu konuda Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nin tüm dünyaya örnek bir tesis olduğunu belirten Polonyalı gençler, engelli hayvanların sahiplenilmesinin gerekliliğine dikkat çekmek için posterler hazırladı.

Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde geçirdikleri bir gün boyunca ata binen, bir köpek kulübesini yağlı boya ile boyayan Polonyalı gençler, hayatlarında unutamayacakları bir gün geçirdiklerini kaydettiler. Polonyalı ekibin temsilcisi Angieszka Grabowska, barınaktaki tüm hayvanlarla vakit geçirme imkanı bulduklarını belirterek, "Çok büyüleyici ve duygusal bir gün geçirdik. İnternetten yaptığımız araştırmada tesisin Avrupa'nın en iyi barınaklarından birisi olduğu bilgisine ulaştık. Buraya geldiğimizde bunu gözlerimizle gördük" dedi. Proje temsilcisi Egemen Nilüfer Güzel de, Polonyalı gençlerin Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne hayran kaldıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polonya'dan Gelen İşitme Engelli Gençler Barınağa Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement