Pompalı Tüfekle Böyle Soygun Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Böyle Soygun Yaptılar

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir benzinlik ve marketi pompalı tüfek ile soyup bir kişiyi yaraladıkları iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

11.01.2012 18:36

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir benzinlik ve marketi pompalı tüfek ile soyup bir kişiyi yaraladıkları iddia edilen 5 kişi tutuklandı. Sanıkların pompalı tüfekle yaptıkları soygun güvenlik kameralarıtarafından saniye saniye görüntülendi.

Gemlik ilçesi Kurtul Köyün'de geçtiğimiz Aralık ayında değişik günlerde kar maskeli şahıslar bir benzin istasyonu ve bir markete ellerinde pompalı tüfeklerle gelerek kasada bulunan yaklaşık 2 bin TL'yi alıp otomobille kaçarken, Yılmaz Şimşek isimli büfe sahibini ise yaraladılar. Soruşturma başlatan jandarma önce olay sırasında güvenlik kamerasının çektiği görüntüleri inceledi. Bu görüntülerden zanlıların kullandığı aracın Zonguldak'tan kiralandığını belirleyen jandarma daha sonra zanlıların soygun sonrası gittikleri Zonguldak'ta kaza yapıp yaralandığını belirledi. Soruşturmayı genişleten güvenlik birimleri önce hastanede yatarak tedavi gören S.M., Y.K. ve Y.S'yi, daha sonra da Bursa'da kalan ve yeni soygun için yer tesbiti yapan arkadaşları F.K. ve M.M.'yi gözaltına aldı. Ayrı ayrı sorgulanan zanlıların Bursa ve Karacabey'te bir çok silahlı soyguna karıştığını tesbit etti. Sorgulanan zanlıların, Bursa ve Karacabey ilçesinde bir çok soygun olayına karıştıkları tesbit edildi. Hastaneden taburcu olduktan sonra Gemlik'e getirilen zanlılar dün çıkartıldıkları nöbetci mahkemece tutuklanıp cezaevine kondular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Böyle Soygun Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement