Pompalı Tüfekli Cinayete Müebbet Hapis - Son Dakika
3. Sayfa

Pompalı Tüfekli Cinayete Müebbet Hapis

Pompalı Tüfekli Cinayete Müebbet Hapis

Samsun’da sokak ortasında bir gencin kafasından pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan 2 kişi müebbet hapis cezasına çarptırılırken, 1 kişi de 15 yıl ceza aldı.

07.06.2017 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da sokak ortasında bir gencin kafasından pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan 2 kişi müebbet hapis cezasına çarptırılırken, 1 kişi de 15 yıl ceza aldı.

Olay, İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerinde 2 Ağustos 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ö. ve İ.C.D. adlı şahıslar, siyah bir otomobil ile olay yerine geldi. Pompalı tüfekle araçtan inen şüpheliler, bir iş yerinin önünde oturan Onurcan Tekin'e pompalı tüfekle 4 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu Onurcan Tekin, başına isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada çevrede bulunan B.Ş., M.B., A.F.G. ve B.T. de kazara çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.Ö. (27), İ.C.D. (20) ve E.K.'yi (26) gözaltına aldı. İ.C.D ve E.K. tutuklanırken, Y.Ö. ise serbest bırakıldı. 3 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Y.Ö. yargılama sırasında tutuklandı. 3 kişinin yargılanmaları sona erdi.

Mahkeme heyeti İ.C.D. ve E.K.'yi müebbet hapis, Y.Ö.'yü ise 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Pompalı Tüfekli Cinayete Müebbet Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement