Protokolden Atatürk Anıtına Çelenk - Son Dakika
Güncel

Protokolden Atatürk Anıtına Çelenk

Protokolden Atatürk Anıtına Çelenk

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla Çorlu’da düzenlenen törende protokol üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

28.10.2017 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla Çorlu'da düzenlenen törende protokol üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Atatürk Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Başsavcı Vekili Bekir Sel, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ile Çorlu Belediye Başkanlığına ait çelenklerin anıta sunulması ile başlayan törenler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Protokolden Atatürk Anıtına Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement