Psikolojik Sorunları Olduğu İddia Edilen 3 Çocuk Babası Şahıs İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Psikolojik Sorunları Olduğu İddia Edilen 3 Çocuk Babası Şahıs İntihar Etti

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 3 çocuk babası şahıs intihar ettiİSTANBUL - Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 3 çocuk babası Kenan Morkoç, hava değişimi için geldiği İstanbul'daki akrabalarının yaşadığı binanın en üst katından kendini aşağıya atarak intihar etti.

05.06.2017 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 3 çocuk babası şahıs intihar etti

İSTANBUL - Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 3 çocuk babası Kenan Morkoç, hava değişimi için geldiği İstanbul'daki akrabalarının yaşadığı binanın en üst katından kendini aşağıya atarak intihar etti.

Olay, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Halide Edip Adıvar Mahallesi, Kızılcık sokakta bulunan bir apartmanın beşinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Psikolojik sorunları yüzden memleketi Ardahan'dan İstanbul'a hava değişimine gelen Kenan Morkoç, akrabalarının yaşadığı apartmanın en üst katındaki balkondan kendisini boşluğa bıraktı. Morkoç'un yere çakılmasıyla oluşan büyük gürültüyle uyanan apartman sakinleri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda Morkoç'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi

İntihar haberini alan Kenan Morkoç'un yakınları sinir krizi geçirdi. Annesi ve erkek kardeşi tabutuna sarılarak ağladı. Güçlükle ayakta duran diğer yakınları intihar eden Morkoç için ağıtlar yaktı. Cenaze incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Psikolojik Sorunları Olduğu İddia Edilen 3 Çocuk Babası Şahıs İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Psikolojik Sorunları Olduğu İddia Edilen 3 Çocuk Babası Şahıs İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement