PUBG oynatmayan abisini öldürdü - Son Dakika
Spor

PUBG oynatmayan abisini öldürdü

Hindistan'da çıkan haberlere göre, 15 yaşındaki bir genç, PUBG oynamasına izin vermeyen ağabeyinin canına kıydı. Konuyla ilgili detaylara polis raporlarından ulaşıldı. 19 yaşındaki Mohammad Shaikh, PUBG oynayan kardeşinin oyunu bırakmasını istedi.

01.07.2019 12:05

Olaylar Mohammad Shaikh'in kardeşine oyunu bırakmasını söylemesinin ardından başladı. İddiaya göre ağabeyinden aldığı uyarı üzerine sinirlenen genç bir anda ağabeyine saldırdı. Şiddetli saldırının ardından olay yerine intikal eden polis, Mohammad Shaikh'in cansız bedenini yerde buldu.

HİNDİSTAN'IN BAZI BÖLGELERİNDE YASAKLANDI

Küçük kardeşe olayın ardından cinayet davası açıldı. Hindistan'ın bazı bölgelerinde yasaklanana oyunun, birçok çocuğun zihinsel dengesini bozduğu iddia ediliyor.

Bu arada, bu yıl Dünya Sağlık Örgütü tarafından video oyun bağımlılığının bir hastalık olarak kabul edildiğini hatırlatalım.

Oyun bağımlılığı konusunda hatanın oyunlarda olmadığını bir kez daha söylemek gerekiyor. PUBG'nin yasak olmadığı birçok ülkede herhangi bir sorun olmadan oyunun oynandığının altını çizelim.

PUBG oynatmayan abisini öldürdü
PUBG oynatmayan abisini öldürdü

Son Dakika Spor PUBG oynatmayan abisini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • oyunla bir alakası yok: tamamen pisikolojik bir durum pubg bir alakası yok o zaman herkes abisi pubg oynatmadı diye abisini vursun varmı böyle saçmalık. 2 1 Yanıtla
  • pubg ulkjelerde neymiş yasakmış: sıkntılımsı8nz yaptıgınız habere bakın sanki bizim lkede yasak 2 0 Yanıtla

Advertisement