Raffles Spa'nın Yeni Programıyla Kentte Detoks Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Raffles Spa'nın Yeni Programıyla Kentte Detoks Başlıyor

Raffles Spa, Memorial Wellness işbirliğinde hayata geçirdiği, ''Detoks ile İyi Yaşam'' programını özel bir davetle tanıttı.

10.02.2016 08:43

Şehrin kalbindeki lokasyonuyla bir huzur vahası ve "iyi yaşam merkezi" olarak konumlanan Raffles Spa, 2016 yılını, Zorlu Center içinde yer alan Memorial Wellness ile birlikte geliştirdiği detoks programı ile karşılıyor. Misafirlerini daha sağlıklı bir yaşama davet eden Raffles Spa, yeni programını cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı bir davet ile tanıttı.

Raffles Spa'nın huzur veren atmosferinde gerçekleşen davete katılanlar arasında, Aslı Üstünkaya, Ayşe Tolga, Aslı Ekşioğlu, Aslı Bayraktaroğlu, Edvina Sponza, Ebru Mengenecioğlu, İdil Ünan, Özlem Avcıoğlu, Şemsa Denizsel gibi isimler yer aldı.

Beslenme Danışmanı ve Diyetisyen Işınsu Köksal ile Sağlıklı Yaşam Danışmanı ve Endokrinoloji Uzmanı Gökhan Özışık, davetlilerle bir araya geldi ve "yaşam tarzı olarak detoks" kavramını ele alarak yeni programın ayrıntılarını paylaştı. Işınsu Köksal, "Detoks ile İyi Yaşam" programının kişiye özel, metabolizmaya uygun ve sağlıklı beslenerek hafiflemeyi ve arınmayı amaçladığını belirtti. Uzmanların verdiği bilgileri ilgiyle dinleyen davetlilere, programın özel menüsünden kuşkonmazlı, greyfurtlu salata, soya filizli avokadolu hindi gibi birbirinden lezzetli yemeklerle, detox çay ve smoothie'ler sunuldu.

"Detoks ile İyi Yaşam" programı, içinde kişisel eğitmenler eşliğinde Aqua Gym, Mat Pilates, Kardio ve Yoga gibi aktivitelerin ve masajların da bulunduğu 1, 3 ve 7 günlük paketlerden oluşuyor. Bu program sayesinde misafirler, evlerinden ve işlerinden uzaklaşmak zorunda kalmadan, günlük yaşamlarını sürdürürken kentte detoks yapma ve yüklendikleri toksinlerden arınma fırsatı buluyor.

World Luxury Hotel Awards tarafından " Türkiye'nin En İyi Lüks Spa Oteli" seçilen Raffles Istanbul, yeni detoks programı için misafirlerini Raffles Spa'ya bekliyor…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Raffles Spa'nın Yeni Programıyla Kentte Detoks Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement