Real Madrid, 110 Milyon Euroluk Serbest Kalma Bedelini Ödeyerek Arjantinli Icardi'yi Transfer Edecek - Son Dakika
Spor

Real Madrid, 110 Milyon Euroluk Serbest Kalma Bedelini Ödeyerek Arjantinli Icardi'yi Transfer Edecek

La Liga ekibi Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun satışı sonrasında ilk ciddi hamlesini yapıyor. Eflatun-beyazlılar Inter'in golcüsü Icardi'yi 110 milyon euro serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etmeyi planlıyor.

21.07.2018 15:02

Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a satışı sonrasında ilk ses getiren hamlesini Mauro Icardi ile yapmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında çıkan haberlere göre eflatun beyazlılar bu transfer için oyuncunun 110 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödeyecek.

MESSI'YE KARŞI BİR HAMLE OLARAK YORUMLANDI

Öte yandan Avrupa basını, Icardi'nin transferini Messi'ye karşı bir hamle gibi yorumluyor. Bunun sebebi ise Barcelona altyapısında yetişen Icardi'nin hem Katalan ekibinde hem de Arjantin Milli Takımı'nda Messi'nin olumsuz görüşleri sebebiyle tutunamamış olması.

Real Madrid'in Icardi transferi sonrasında Eden Hazard ve Courtois'i de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunması bekleniyor.

Real Madrid, 110 Milyon Euroluk Serbest Kalma Bedelini Ödeyerek Arjantinli Icardi\'yi Transfer Edecek

Son Dakika Spor Real Madrid, 110 Milyon Euroluk Serbest Kalma Bedelini Ödeyerek Arjantinli Icardi'yi Transfer Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ss: Harbi salak bu Real 2 2 Yanıtla
  • Buones: Mükemmel bir şey! Düşünsenize: Courtois Odriozola Varane Ramos Marcelo Casemiro Kross Modric Hazard Bale İcardi Şimdi Ronaldo ksıa vadede çok iyi bir oyuncuydu bu takım lig maçlarına daha iyi asılacaktır. Zaten teknik direktörleri de o anlamda bir oyuncu. 0 1 Yanıtla
  • Floor tile: Azeri oyuncular iyi gol atar bence ama icardide iyi bir golcü 0 0 Yanıtla
  • Fasio: Iyi 0 0 Yanıtla

Advertisement