Real Madrid, Harry Kane İçin 250 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Harry Kane İçin 250 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Ronaldo'nun yerini Harry Kane ile doldurmak için 250 milyon euroyu gözden çıkardı.

05.08.2018 21:42  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cristiano Ronaldo'nun sansasyonel bir şekilde Juventus'a transferinin ardından Portekizli yıldızın yerini dolduramayan Real Madrid, Harry Kane için kesenin ağzını açtı.

Don Balon'da yer alan habere göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, İngiliz golcü için Tottenham'a 250 milyon euro'luk bonservis önerecek ve yıldız oyuncuyu Madrid'e gelmesi için ikna etmeye çabalayacak.

Real Madrid, Harry Kane İçin 250 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

KANE ŞUANA KADAR 139 GOLE İMZA ATTI

Tottenham'da kalması durumunda Londra ekibindeki altıncı sezonunu geçirecek olan Kane, şu ana dek resmi maçlarda 139 gole imzasını attı. Dünya Kupası'nda da harika bir performans sergileyen 25 yaşındaki yıldız, turnuvada çıktığı 6 maçta 6 gol attı.

Real Madrid, Harry Kane İçin 250 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Son Dakika Spor Real Madrid, Harry Kane İçin 250 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • :): Delirmemek elde değil. Hangi İngiliz CF oyuncusu Ada dışına çıkıp başarılı oldu? Owen zamanında geldi ne yapabildi? Her İngiliz CF oyuncusu ağır Asosyaldir. Ada dışında başarılı olamaz. Şu adamı almayın. Lewandowskiyi 150 Milyon ikna edebilirsiniz. 100 Milyon kalıyor geriye, onunla da iyi bir kanat alın. Vinicius falan geç bu işleri. Sezon boyunca İsco denen herifin, sezon boyunca triplerini çekmek zorunda kalmazsın. Bale Hazard Lewandowski üçlüsü harika! Modric Kross Casemiro! 4 0 Yanıtla
  • Mahsun: Hiç biri ronaldunu yerini dolduramaz adam resmen terminator yav 0 0 Yanıtla

Advertisement