Red Alaçatı Uluslarası Balıkçılık Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Red Alaçatı Uluslarası Balıkçılık Turnuvası

Red Alaçatı Uluslarası Balıkçılık Turnuvası

Vodafone Red sponsorluğunda organize edilen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

07.10.2013 10:33  Güncelleme: 10:32

Vodafone Red sponsorluğunda organize edilen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 5- 6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda 90'a yakın tekne ve 400'e yakın sportif balıkçı denize açıldı. Cem Boyner, Gökhan Çarmıklı, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Erol Tabanca, Serhat Çeçen, Uğur Işık gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin dışında İtalya, ABD ve Yunanistan gibi ülkelerden katılan birçok profesyonel balıkçı da şampiyonada avlandı.

Alaçatı Port Marina'da düzenlenen turnuvanın sonucunda Okan Tozun, Emre Akbaş, Mesut Akgün ve Burhan Özdemir'den oluşan Ümit Marin teknesi, "En Fazla Balık" Ödülü'nü kazandı. Turnuvada toplam 20 bin dolar para ödülü dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Vekili Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye olarak,  Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na verdikleri destekle, Türkiye'de son yıllarda gelişmekte olan sportif balıkçılığı daha da yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Bu yıl üçüncü kez Vodafone Red markasıyla  turnuvanın sponsoru olduklarını belirten Öğüt, mayıs 2013'te yenileyerek abonelerin beğesine sunulan Vodafone Red programının mobil iletişim sektöründe yenilikçi uygulamaları ile dünyaya örnek olan gurur kaynağı ve başarı hikayesi olduğunu ifade etti.

Öğüt, Vodafone Red'in Haziran 2013 itibariyle dünya çapında 14 ülkede 4,5 milyon aboneye sahip global bir program olduğunu belirterek, Vodafone Red tarifelerinin abonelerin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamakla birlikte, her şeyin baştan tam olduğu bir dünyanın rahatlığını yaşattığını dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Red Alaçatı Uluslarası Balıkçılık Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement