Rektör Çapoğlu'ndan Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Rektör Çapoğlu'ndan Teşekkür Yemeği

Rektör Çapoğlu\'ndan Teşekkür Yemeği

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yalnızbağ Yerleşkesi'nin eğitim-öğretime hazırlanması ve taşınma süreci ile 2012-2013 Akademik Yıl açılışında görev alan personele teşekkür yemeği verdi.

14.12.2012 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu,

Yalnızbağ Yerleşkesi'nin eğitim-öğretime hazırlanması ve taşınma süreci ile 2012-2013 Akademik Yıl açılışında görev alan personele teşekkür yemeği verdi.

Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Rektör Prof. Çapoğlu'nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necati Fahri Taş, Prof. Dr. Adnan Özel, Akademik ve idari personel ile davetliler katıldı. Çapoğlu, programda yaptığı konuşmada, Erzincan Üniversitesi'nin uzun yollardan geçerek kurulan yeni bir üniversite olduğunu, çalışanlarının oluşturduğu birlik, beraberlik, aile ve takım ruhu sinerjisiyle hedeflerini bir bir gerçekleştireceğini söyledi.

Üniversitenin hedeflerine ulaşma yolunda daha ilk duraklarda olduğunu belirten Rektör Çapoğlu; "Üniversite olarak yeni çıktığımız bu yolda ilk duraklardayız. Önümüzde uzun yollar, aşılması gereken çok sayıda dağlar var. Bu zorlukları aşmak, hedeflerimizi geliştirmek için Üniversitemizde oluşturduğumuz birlik, beraberlik ve heyecan, bu engellerin üstesinden gelmede bize güç verecek ve yetecektir" diye konuştu.

2012-2013 öğretim yılının Erzincan Üniversitesi için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Rektör Çapoğlu, "Yeni Yerleşkeye taşınma ve orada öğrenime başlama çok önemli zorluklar içeriyordu ve Üniversitemiz için önemli bir başlangıç noktasıydı. Bu işi, bu yıl gerçekleştirmek için yola çıkan, organizasyon yapan, emek veren, bu işin askerleri sizlersiniz. Planları gerçekleştiren, başta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahri Taş ve tüm arkadaşlarımızı, burada hepinizin ismini tek tek saymayı arzu ediyorum aslında… Herkes rolünü çok iyi üstlendi ve görevini en iyi şekilde yerine getirdi ve sonunda bir eser ortaya çıktı. Hiçbir kaygı ve mahcubiyet yaşamadan taşınmayı ve akabinde açılışımızı başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirdik. Bütün bu safhalarda çaba sarf eden herkese ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Programda, projeksiyon aracılığıyla, üniversite bünyesinde yapılan çeşitli çalışmalar ve akademik yılı açılış töreninden görüntüler izlendi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Çapoğlu'ndan Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement