Rektör Prof. Dr. Bircan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Rektör Prof. Dr. Bircan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

SİNOP(AA) - Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, muhtarlarla bir araya geldi.

06.02.2015 17:12

SİNOP(AA) - Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, muhtarlarla bir araya geldi.

Üniversitenin Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programda konuşan Rektör Bircan, Sinop Üniversitesinin kurulduğu günden itibaren gelişim sürecini, yapılan yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Muhtarlardan mahallelerinde ikamet eden üniversite öğrencilerinin sıkıntılarıyla yakından ilgilenmelerini isteyen Bircan, "İlimize okumak için gelen üniversitemiz öğrencileri bizlere emanet. Onlar bizim evlatlarımız. Bazı zamanlar öğrencilerimizden ulaşım ve konaklama konularında şikayetler geliyor. Özellikle kiraların fazla olduğundan dert yanıyorlar. Mahalle sorunlarının çözümüne önemli katkı sağlayan siz muhtarlarımızdan, bu konuda öğrencilerimize destek olmanızı rica ediyorum. Sizlerin desteği bizim için çok önemli" dedi.

Toplantıda söz alan muhtar İdris Öztürk, Gerze'ye yapılan modern yüksekokul binası ve yeni açılan bölümler için Rektör Bircan'a teşekkür ederek, yatırımların devam etmesini diledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Acar ise kendilerini kabul ettiği için Rektör Bircan'a teşekkür ederek, "Sayın rektörün, Sinop'a geldiği günden beri gece gündüz üniversitenin gelişmesi için çaba sarf ettiğinizi basından takip ediyoruz. Biz de muhtarlar olarak üniversiteye ve öğrencilere ellimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rektör Prof. Dr. Bircan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement