Rize Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Rize Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Rize Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, eski başkan Halil Bakırcı'dan görevi teslim aldı.

02.04.2014 09:25  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından AKPARTİ'den Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat KASAP, Rize AK Parti İlbaşkanı Hikmet Ayar, İlçe Başkanı İshak Alim, İlGenel Meclisi Üyeleri Belediye Meclis üyeleri ve bir grup seçmeni ile birlikte belediye binasına geldi.

Görev devir teslim töreninde konuşan Halil BAKIRCI, seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. 10 yıldır Rize'de AK Parti Belediyesi olarak hizmet verdik, Halkımızda hizmeti takdir ederek her seçimde oyunu artırarak güven ve desteğini sürdürdü ve güzel bir sonuç aldık. Artık görevi devrediyorum yeni Başkanımız Sayın Reşat Kasap'ın hizmetleri arttırarak devam ettireceğine inancım tamdır diyerek temsili olarak Şehrin Anahtarı,Mührü ve Kur-an'ı Kerim'i Belediye Başkanı Reşat Kasap'a verdi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, ise şöyle konuştu; Bugün burada yapmış olduğumuz devir teslim töreninde bana verilen emanetleri ve görevi teslim alıyorum. İnşaallah Rize'de yapacağımız başarılı çalışmalar sonunda bende bu emanetleri benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığıyla teslim ederim. Onyıl boyunca başarılı hizmetlerle ilimize hizmet veren Halil BAKIRCI,kardeşime hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarı Allah'ın izni halkımızın teveccühü ile gerçekleşmiştir. Bundan sonraki görevimizi en güzel şekilde yapacağımızdan halkımızın kuşkuşu olmasın dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rize Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement