22 yaşındaki genç "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bırakarak intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

22 yaşındaki genç "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bırakarak intihar etti

Rize'de deniz kenarında silahla kafasına sıktığı kurşunla intihar eden 22 yaşındaki gencin cansız bedeninin yanında "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bulundu.

29.05.2020 12:17  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de sahilde 22 yaşındaki bir genç, kafasına ateş ederek intihar etti. Gencin yanında "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bulundu.

İslampaşa mahallesi sahilinde yürüyüşe çıkan 2 genç, deniz kenarında hareketsiz halde yatan birini görünce polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini ve cansız bedenin 22 yaşındaki Selmani Köroğlu isimli gence ait olduğunu belirledi.

Rize'de 22 yaşındaki genç 'Ben size layık bir evlat olamadım' yazılı mektup bırakarak intihar etti

"BEN SİZE LAYIK OLAMADIM"

Köroğlu'nun deniz kenarında silahla kafasına sıktığı kurşunla intihar ettiği belirlenirken, cansız bedeninin yanında "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bulundu.

Rize'de 22 yaşındaki genç 'Ben size layık bir evlat olamadım' yazılı mektup bırakarak intihar etti

OTOPSİ YAPILACAK

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi için bölgeden kaldırıldı.

22 yaşındaki genç "Ben size layık bir evlat olamadım" yazılı mektup bırakarak intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 22 yaşındaki genç 'Ben size layık bir evlat olamadım' yazılı mektup bırakarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • EMEKÇİ: CAN ALLAH IN EMANETİDİR, KENDİSİ İMANIN EKSİKLİĞİNDEN CANINA KIYMIŞTIR. 2 12 Yanıtla
  • Hmm : Ailelerin baskısı başkanlarıyla kıyaslama kişide özgüven eksikliğine yetersizlik duygusuna neden oluyor. 22 yaşındaki bir genç daha çocukluktan yeni çıkmış ne yapabilir ki bu ülke ortamında. Ya da ne hata etmiş olabilir ki ailesine yakismasin. Çocuklariniza değer verin. Elinizden kayıp gitmesinler 13 0 Yanıtla hamza köroğlu: ailesi hiç baskı yapmadı ben kuzeniyim bilinmeyen neden ile intihar etti bizde üzgünüz 2 0 Esra pek: Madem baskı yok neden nedenini bilmiyorlar ..illaki evlatlarını kirmislardir...benimde annem yok okumadın yok işin düzgün değil yok bilmem ne ablan devlet kadrosu ..artık çocuklar bu dünyaya para için getiriliyor bankamatik misali ..yazık Türkiye'ye ...evlatla dost ol dinle ..belki anlatabilseydi böyle olmazdı 0 0
  • osman: insan 22 yaşında kime neye karşı bu kadar sorumluluk hissedip canına kıyabilir,Hayat herşeye rağmen yaşamak içindir.Allah rahmet etsin genç kardeşimize.Amin 12 0 Yanıtla
  • işte biri: daha çok millet intihar eder . sözleer çok güzel verilen vaatlerde güzel fakat yapılanlar sıfır. haa birde yüzde dört buçuk büyümüş nasıl acaba ?????? geriden olabilir 4 6 Yanıtla onur: bu habere yazılacak şey mi mu duyar kasmayı bırakıp yoluna bak 0 1 işte biri: zorunuza mı gitti gerçekler 0 1
  • tuba: aileler cocuklarından sureklı beklentı ıcınde allah ıcın gırmeyın bunaltmayın genclerı neden okumadın neden iş bulamadın neden evlenemedin neden neden neden.. sadece sarılın ya bunaltmadan gelecegını düşünüp yorum yapın 9 0 Yanıtla Hep aklım da: Allah şahit her gün aklıma geliyor benim de.. İnşaallah bir gün gerçekleşmez.. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep'te 192 şüpheli çember operasyonlarıyla yakalandı
    11:27 Gaziantep'te 192 şüpheli çember operasyonlarıyla yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çember operasyonlarında, hırsızlık, narkotik, yaralama, dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan aranan 192 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahısların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:27 Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen koordineli çalışmada, TKP/ML terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan M.M.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan sevgililer yakalandı
    11:26 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan sevgililer yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili C.G.Ç. ve sevgilisi C.K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. C.G.Ç.'nin daha önce çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı
    11:23 Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 157 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulamalar sonucunda 5 gram kubar esrar ve 31 bin 000 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, alkol etkisi altında araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı
    11:22 Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Zanlılar, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve akşam saatlerinde maskeli olarak gelerek ateş etmişlerdi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla zanlılar yakalandı.

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    11:15 Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde yapılan aramada arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.


Advertisement