Rize'de Esnaf Odaları Seçimlerinde Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Rize'de Esnaf Odaları Seçimlerinde Sona Gelindi

Rize\'de Esnaf Odaları Seçimlerinde Sona Gelindi

Rize Esnaf Odalar Birliği seçimleri öncesi tamamlanması gereken esnaf odaları seçimlerinde sona gelindi.

09.02.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Esnaf Odalar Birliği seçimleri öncesi tamamlanması gereken esnaf odaları seçimlerinde sona gelindi. Rize'de bulunan 10 esnaf odasından 9'u seçimlerini tamamladı.

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda başkan Güven Aksoy yönetimi yeniden seçildi.

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi Rize Esnaf Odlar birliği toplantı salonunda yapıldı. Yapılan seçimde Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası başkanlık seçiminde mevcut başkan Güven Aksoy, tek liste sunan adaydı.

Seçime; Rize- Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Rize Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kahveciler Odası Başkanı Alaattin Turanlı, Rize Şöförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Berberler ve Kuaförler Başkanı Mustafa Gündoğan, Rize'de hizmet veren, elektrikçiler, elektronikçiler, bilgisayarcılar, matbaacılar, saatçiler ve fotoğrafçılar katıldı.

Yapılan seçim saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından divan teşekkülü oluşturuldu. Divan teşekkülü sonrası Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası başkanı Güven Aksoy konuşma yaptı.

Odaların bütçelerinin sınırlı olduğunu vurgulayan Aksoy, "Kısıtlı imkanlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Odamız her yıl yaptığı rutin çalışmalarla hizmetlerine devam ediyor. Biz yöneticiler burada gönüllü esasına göre çalışıyoruz. Her hangi bir maaş almıyoruz. İlimizde görev yapan odamız üyesi meslek dalları için çeşitli düşüncelerimiz var. Bunları yakın zamanda uygulamak istiyoruz. Bugün bu genel kurula katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından yıllık bütçeler okunarak seçime geçildi. Tek adayın olduğu seçimde Güven Aksoy'un listesi yeniden seçilerek önümüzdeki dört yıl için yeniden yetki almış oldu.

Aksoy'un listesinde şu isimler yer aldı. Gökay İnan, Nihat Parlak, Kazım Cevahir, Aytekin Kalender, Şafak Kalafatoğlu, Aslan Başça - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rize'de Esnaf Odaları Seçimlerinde Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement