Rock Off'un İlk Gününde Rock ve Metal Müzik Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Rock Off'un İlk Gününde Rock ve Metal Müzik Coşkusu

Rock Off'un ilk gününde Soul Sacrifice, Black Tooth, Unleashed, Korpiklaani, Soulfy, Gojira ve Korn sahne aldı.

03.08.2015 18:58

Müzikseverleri 1 – 2 Ağustos'ta kamplı bir müzik hafta sonunda buluşturan festivalde, Dragon's Den çadırında ise Murat İlkan ve Metin Türkcan'ın akustik performansı, Soulfly'ın imza seansı ile Kaan Kural ile Sepettopu Sohbetleri vardı.

Pozitif Live ve Freebird Agency işbirliği ile gerçekleştirilen Rock Off ilk gününe hızlı başladı. Yağmura rağmen müziğin keyfini çıkaran rock ve metal müzikseverler, Rock Off'un ilk gününde Soulfly, Gojira ve Korn'un da dahil olduğu 8 grubu dinledi.

Korn Hayranlarını "Blind"la Karşıladı

Festivalin ilk gününde sahne alan Korn açılışı ilk albümlerinden "Blind" ile yaparak hayranlarını coşturdu. Bu sene 20. yılları şerefine dünya turnesinde olan Korn, Rock Off'ta da Blind, Coming Undone ve Predictable gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. 10 yıl aradan sonra Türkiye'de bir kez daha sahne alan grup bis'te de en büyük hit'lerinden Falling Away From Me ve Freak On A Leash gibi şarkılarını çaldı.

Dragon's Den Çadırında Söyleşiler ve Akustik Performanslar

Rock Off'un ilk gününde Dragon's Den çadırında Murat İlkan ve Metin Türkcan'ın akustik performansları yer aldı. Soulfly'ın imza seansının da gerçekleştiği Dragon's Den çadırında, Kaan Kural ile Sepettopu Sohbetleri ve DJ performansları vardı.

Rock Off'un İkinci Gününde Apocalyptica Sahnede

İki gün boyunca toplamda 18 grubun sahne alacağı Rock Off'ta bugün (2 Ağustos) Murat İlkan, Dark Tranquility, Annihilator, My Dying Bride ve Behemoth sahne alacak. Festivalin kapanışını ise Apocalyptica yapacak.

Rock Off geçen sene olduğu gibi bu sene de sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edecek. Rock Off için alınan her biletin 5 TL'si bu yıl bir dernek aracılığıyla hayvan barınaklarına bağışlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rock Off'un İlk Gününde Rock ve Metal Müzik Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement