Rus Geline Hırsız Şoku - Son Dakika
Güncel

Rus Geline Hırsız Şoku

Kadıköy'de Evine Giren Hırsızların Mücevherlerini Çaldığını Gören Rus Gelin, Kucağındaki Bebeği ile Birlikte Göz Yaşlarına Boğuldu.

26.04.2008 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de evine giren hırsızların mücevherlerini çaldığını gören Rus gelin, kucağındaki bebeği ile birlikte göz yaşlarına boğuldu.

Olay, Kadıköy Kozyatağı Yargıç Burhan Demirel Sokak'taki Cağaloğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine gireceği sırada kapı kilidinin kırıldığını gören Rus asıllı Aksana Sağlam, polisi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine gelen polisler kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olmadı. Daha sonra çilingir çağıran polis ekibi, çilingir yardımıyla kapısını açtığı daireye hırsızların girdiğini tespit etti. Polislerle birlikte odaları gezen Rus gelin, evin darmadağın hale geldiğini görünce ağlamaya başladı. Evdeki ziynet eşyaları ve diziüstü bilgisayarının çalındığını fark eden genç kadın, komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 7 aylık oğluna sarılarak teselli bulmaya çalışan talihsiz kadın, "Nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum. Ben şoktayım. Bu resmen hayvanlık. Mücevherlerimi ve dizüstü bilgisayarı almışlar" diye tepki gösterdi. Hırsızların, evdeki parfümü de üzerine sıkarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı.

Aynı apartmanda daha önce de hırsızlık olduğu öğrenilirken, polis hırsızlık zanlılarını yakalamak için soruşturma başlattı.

(RA-CİN-ED-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rus Geline Hırsız Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement