Rus Ortodoks Kilisesi Patriği, Akıllı Telefonları "Deccal" Olarak Tanımladı - Son Dakika
Dünya
BBC

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği, Akıllı Telefonları "Deccal" Olarak Tanımladı

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, akıllı telefonlarının popülaritesinin artmasının 'Deccal'in dönüşüne ortam hazırladığı" uyarısında bulundu.

09.01.2019 08:26  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, akıllı telefonlarının popülaritesinin artmasının 'Deccal'in dönüşüne ortam hazırladığı" uyarısında bulundu. Kirill, "Şeytan, insanlara böyle bir oyuncak vererek çok akıllıca davranıyor" dedi.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, Patrik Kirill Pazartesi günü Ortodoks Noel Bayramı vesilesiyle Rusya Devlet Televizyonu'na bir mülakat verdi. Patrik Kirill mülakatta, akıllı telefonların hızla yaygınlaştığına dikkat çekti.

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği, Akıllı Telefonları
Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill

'TEK BİR YERDEN YAPILAN KONTROL GÖSTERGE'

Bu telefonlardan internet bağlanmanın insanlığın evrensel düzeyde kontrolüne zemin hazırladığını söyleyen Kirill, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tek bir yerden böylesi bir kontrol, Deccal'in geleceğinin belirtisidir. Dünya çapında interneti yönetecek, insanlığı kontrol edecek kişi Deccal'dir. Bu, böylesi bir yapının tehlike oluşturduğu anlamına gelir. En azından yakın gelecekte, kıyameti getirmek istemiyorsak, tek bir merkez olmamalıdır."

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği, Akıllı Telefonları "Deccal" Olarak Tanımladı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Rus Ortodoks Kilisesi Patriği, Akıllı Telefonları 'Deccal' Olarak Tanımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement